Katalog
Nahrávám...
Barbera ze starých keřů, která zrála v dřevěném sudu. Harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Vhodné k několikaleté archivaci.
V červnové nabídce Vám přinášíme výběr mladých vín ročníku 2022. V sadě na Vás čekají čtyři bílá vína a dvě červená vína. Ať už bude svítit sluníčko nebo přijde studená vlna, budete mít při ruce vhodné víno. Ochutnejte a najděte si to svoje oblíbené víno :-)
Herdade da Figueirinha Reserva, kupáž odrůd Cabernet Sauvignon, Syrah, Touriga Nacional a Alicante Bouschet, je plné, elegantní víno pro konzumaci 'právě teď', i když má potenciál pro dlouholetou archivaci. Svým způsobem univerzální víno k většině pokrmů, ale výborné je k pokrmům z červeného masa a vyzrálým sýrům. Víno je vyprodáno. Doporučujeme Vaší...
Pinot Noir – ušlechtilé víno z tradiční vinice Schafleiten ve svahu nad Neziderským jezerem, mimořádně nízká produkce - asi 22 hl na hektar. Samozřejmostí je výrobní postup v souladu s bio-dynamickými principy. Výsledek stojí za to! Doporučujeme toto víno spárovat s dušeným vepřovým nebo s králíkem! Poslední láhve.
Pannobile, kupáž Zweigeltrebe (60%), Svatovavřineckého (20%) a Frankovky (20%), je výtečné harmonické víno, které zaručeně naplní Vaše očekávání, ať už si je vychutnáte samotné nebo společně s pokrmy ze zvěřiny a červeného masa výběrem sýrů. Též vhodné pro archivaci. Poslední láhve.
Odrůda Sangiovese, dává mohutná komplexní vína. Vino Nobile je jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Výborná volba k výrazným pokrmům z červeného masa nebo vyzrálým sýrům anebo jako plnohodnotný společník k pití 'jen tak'.
Odrůda Sangiovese, dává mohutná komplexní vína. Vino Nobile je jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Výborná volba k výrazným pokrmům z červeného masa nebo vyzrálým sýrům anebo jako plnohodnotný společník k pití 'jen tak'. Nabízíme Vám vertikálu tří ročníků vína Messaggero (Vino Nobile), ochutnejte a posuďte jak se víno vyvíjí v čase.
Bionzo je výtečná Barbera, harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Vhodné též k pití jen tak, ať už teď nebo za několik roků. Poslední láhve.
Barolo Bricco Carlina je velké víno s plným tělem, vhodné pro výjimečnou příležitost. Výtečné k meditaci s vínem, ať už teď (pro milovníky vín s výraznými tříslovinami) nebo za několik až mnoho roků.
Albarossa z vinařství Ivaldi Franco je plné harmonické víno vhodné k masovým pokrmům nebo jako 'zlatý hřeb večera', vhodné též pro výjimečnou příležitost. Poslední láhve.
La Balzana je nádherná Barbera s plným tělem, víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu, ale nejvíce vynikne, když si ji otevřeme k pokrmům z červeného masa nebo zvěřině. Ale můžeme si toto víno vychutnat s výběrem vyzrálých sýrů.
Carpané je velké víno, které nám odhaluje potenciál odrůdy Corvina, hlavní odrůdy vín rodiny Valpolicella. Doporučujeme vychutnat samotné při chvílích zamyšlení s vínem.
Vína Lugana, odrůdové víno z odrůdy Trebbiano, je elegantní víno, vhodné jako aperitiv, k předkrmům a rybám.
Roero, víno s plným tělem a pevnou strukturou přinášející svěží vůně čerstvého ovoce s nádechem živočišných tónů a i přes dlouhé zrání ve dřevě si víno ponechává charakteristickou ovocnou vůni hroznů. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům nebo k vyzrálým sýrům.
Nabízíme Vám sadu vín Barbaresco z vinařství La Ca Nova. Vychutnejte si špičková vína s plným tělem a pevnou strukturou, vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce a příjemnými tříslovinami. Výborné k úpravám červeného masa nebo k vychutnání si vína 'jen tak'. Výborné k pití již teď stejně tak jako po dalších 10 rocích.
Vína Vermentino se vyznačují elegancí a ovocnými tóny v chuti, takové je i naše víno Longhera - elegantní a harmonické víno, vhodné k sladkovodním rybám, zeleninovým salátům nebo čerstvým sýrům.
Vína Cannonau jsou výtečným společníkem k pokrmům z červeného masa nebo k vyzrálým sýrům. Takové je i naše víno, charakteristický reprezentant odrůdy! :-) Nyní ve zvýhodněné nabídce 6 láhví za cenu 5 láhví :-)
Vína Cagnulari mají výrazné ovocné aroma s kořenitými tóny a jsou výtečným společníkem k pokrmům z červeného masa v lehčích úpravách, těstovinám s masem nebo houbami a tepelně upravené zelenině.
Vína Carignano mají výrazné ovocné aroma v kombinaci s příjemnými tříslovinami a jsou výtečným společníkem k pokrmům z červeného masa i ve výraznějších úpravách.
Víno Nuda patří mezi vrcholy produkce vinařství, jedná se o společný projekt majitele vinařství Franco Morando a sommeliéra Luca Martini. Jen v dobrých ročnících vznikne 999 očíslovaných láhví. Doporučujeme pít 'jen tak' kvůli plnému vychutnání charakteru tohoto exkluzivního vína.
Odrůda Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska, ale v širším měřítku i celé střední Itálie, dává plná komplexní vína. Vino Chianti Classico je - vedle vín Brunello a Vino Nobile - jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Doporučujeme toto víno k párování s pokrmy pro významnou gastronomickou příležitost anebo jen samotné pro...
Zweigelt je univerzální víno vhodné k většině pokrmů, výborné je k těstovinám, tepelně upravené zelenině, pokrmům z bílého i červeného masa.
Vína Gavi jsou založena na typické piemontské odrůdě Cortese a jsou řazena mezi nejlepší bílá vína Itálie. Víno Salluvii je ‚základní‘ víno vinařství, prezentuje se jemnou kombinací vůní lučních květů a citrusových plodů. Doporučujeme k pokrmům z ryb a mořských plodů nebo také jako aperitiv.
Porlapa, Barbera ze starých keřů, je vlajková loď vinařství. Výjimečné víno pro výjimečné příležitosti! Mohutné víno srovnatelné s víny Barolo a Brunello, Šampión soutěže Prague Wine Trophy. Láhve Magnum ročníku ještě násobí vyzrávání výtečného ročníku 2015. Pokud máte zájem o velké a výjimečné víno, toto je tip pro Vás.
Valpolicella je lehké a harmonické víno vhodné k drůbeži, těstovinám, rizotu nebo studeným předkrmům. Poslední láhve.
Valpolicella Superiore je plné a harmonické víno vhodné k většině úprav červeného masa, obzvláště doporučujeme k pečenému masu, nebo k výběru vyzrálých sýrů.
Pokud máte zájem ochutnat raritní víno z málo pěstované odrůdy, máte zde jedinečnou šanci. Víno Suciaja z odrůdy Nibió se představuje ovocitým charakterem, doporučujeme k pečeným a grilovaným masům nebo středně vyzrálým sýrům.
Croatina dává ovocitá vína s nízkým obsahem tříslovin. Pokud máte v oblibě vína s výraznou ovocnou vůní a chutí v kombinaci s vlivem dřevěných sudů, neváhejte a zkuste víno Arché! Ideální partner k pečenému červenému masu a vyzrálým sýrům.
Timorasso dává vína s komplexní květinovo-ovocnou vůní, v chuti kombinuje ovocitost s kyselinkou, dokonce ve víně ‚cítíme dřevo‘ a krémovitost i když víno zrálo pouze v nerezovém tanku. Doporučujeme především k pokrmům z ryb a mořských plodů a také k tepelným úpravám zeleniny. Poslední láhve.
Bionzo je výtečná Barbera, harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Vhodné též k pití jen tak, ať už teď nebo za několik roků.