Katalog

Povolené filtry:
    Výrobce
    Země původu
    Region
    Ročník
    Alkohol
    Ocenění
    Obsah cukru
    Odrůda
    Bio

    Slevy

    Rakousko Počet produktů: 57

    Podkategorie

    • Burgenland
    • Weinviertel

      Weinviertel je největší z rakouských vinařských oblastí. Patří regionu Niederosterreich (Dolní Rakousko) a na mapě ji nalezneme v severovýchodní části Rakouska u hranice s Českou republikou, která tvoří její severní a severovýchodní hranici. Pro mnoho z nás byla vína z oblasti Weinviertel prvním setkáním se 'opravdovými' zahraničními víny - především Weinmarkt v Poysdorfu byl díky strategické poloze přímo na hlavní silnici Brno - Vídeň častým zdrojem k doplnění našich domácích vinoték. Až později jsme začali objevovat další regiony, do kterých jsme jezdili cíleně za vinaři a jejich víny - Burbenland, Kamptal, Kremstal, Wachau.. Ale jen jeden je první :-)

      Ještě jednu výhodu má Weinviertel, alespoň pro mne - kromě všudepřítomné odrůdy Veltlínské zelené je v této oblasti doma i odrůdy Zweigeltrebe, moje zamilovaná. A právě zajímavá vína Zweigelt (německy správně "Zweigelt", pouze my jsme si jméno odrůdy 'počeštili' na "Zweigeltrebe") z oblasti Vám chci předvést.     

    na stránku
    Zobrazeno 1 – 30 z 57 položek
    • 491 Kč  545 Kč  -10%

      Svatovavřinecké z ‚cru‘ vinice Schafleiten patří mezi špičková vína z produkce Judith Beck. Víno s potenciálem k několikaleté archivaci, ale výtečné už teď. Párování s jídlem: doporučujeme k sušené šunce, čerstvým sýrům nebo ke zvěřině. 

      491 Kč  545 Kč  -10%
      Sleva!
    • 275 Kč

      Víno Beck Ink je kupáž dvou tradičních odrůd středoevropského regionu: 80% Zweigeltrebe a 20% Svatovavřinecké. Beck Ink je univerzální víno k většině pokrmů, ale výborné je především k pokrmům z červeného masa a tepelně upravené zeleniny, ať už dušeným nebo grilovaným.

      275 Kč
    • 475 Kč

      Zweigelt je univerzální víno vhodné k většině pokrmů, výborné je k pokrmům z červeného masa a tepelně upravené zeleniny, ať už dušeným nebo grilovaným. Toto mimořádné víno si můžete také vychutnat samotné 'jen tak'.

      475 Kč
    • 491 Kč  545 Kč  -10%

      Pannobile je kupáž, která nejlépe vystihuje charakter daného ročníku. Pannobile ročníku 2017 je kupáž Rulandské bílé (Weissburgunder) s Chardonnay. Výtečné víno k drůbeži, telecímu nebo asijské kuchyni.

      491 Kč  545 Kč  -10%
      Sleva!
    • 626 Kč  695 Kč  -10%

      Pinot Noir – ušlechtilé víno z tradiční vinice Schafleiten ve svahu nad Neziderským jezerem, mimořádně nízká produkce - asi 22 hl na hektar. Samozřejmostí je výrobní postup v souladu s bio-dynamickými principy. Výsledek stojí za to! Doporučujeme toto víno spárovat s dušeným vepřovým nebo s králíkem! Poslední láhve.

      626 Kč  695 Kč  -10%
      Sleva!
    • 599 Kč  665 Kč  -10%

      Pannobile, kupáž Zweigeltrebe (60%), Svatovavřineckého (20%) a  Frankovky (20%), je výtečné harmonické víno, které zaručeně naplní Vaše očekávání, ať už si je vychutnáte samotné nebo společně s pokrmy ze zvěřiny a červeného masa výběrem sýrů. Též vhodné pro archivaci. Poslední láhve.

      599 Kč  665 Kč  -10%
      Sleva!
    • 345 Kč

      Zweigelt je univerzální víno vhodné k většině pokrmů, výborné je k těstovinám, tepelně upravené zelenině, pokrmům z bílého i červeného masa. 

      345 Kč
    • 2 095 Kč

      Nabízíme Vám sadu šesti vín - 5 červených a 1 bílé, která sklízela úspěchy (nejenom) na soutěži Prague Wine Trophy. 

      2 095 Kč
    • 4 580 Kč

      Nabízíme Vám sadu dvanácti vín - 9 italských a 3 rakouská, která sklízela úspěchy (nejenom) na soutěži Prague Wine Trophy 2020. Za normální situace bychom tato vína společně ochutnali na tradiční Galadegustaci oceněných vín ze soutěže PWT uplynulého roku. Vzhledem k aktuálnímu omezení Vám nabízíme sadu oceněných vín pro 'virtuální' degustaci v teple...

      4 580 Kč
    • 1 795 Kč

      V únorovém výběru měsíce Vám nabízíme výběr vín z našich nových ‚akvizic‘ z uplynulého roku - vína z produkce vinařství, která jsme zařadili do naší nabídky v uplynulém roce, zde sada 6 bílých vín, všechna vína pocházejí z Itálie.

      1 795 Kč
    • 295 Kč

      Mladé ale plné víno z odrůdy Veltlínské zelené. Doporučujeme párování s jídlem nebo pro užití si vína 'jen tak' s výběrem čerstvých a středně vyzrálých sýrů.

      295 Kč
    • 425 Kč

      Víno Leithaberg DAC Rot představuje vrchol produkce vinařství. Elegantní víno s plným tělem, doporučujeme vychutnat si je 'jen tak', případně k úpravám červeného masa, těstovinám s masem nebo k tepelně upravené zelenině.

      425 Kč
    • 275 Kč

      Rulandské bílé z vinice Reckenschink je víno s příjemnou mineralitou. Vhodný společník k párování s jídlem - od předkrmů přes pokrmy z ryb, bílého i červeného masa či těstoviny až po talíř sýrů na závěr. Víno je vyprodáno, čekáme na nový ročník.

      275 Kč
    • 265 Kč

      Gugafanga je příjemné víno pro konzumaci 'jen tak' nebo jako společník k párování s jídlem - k pokrmům z červeného masa, těstovinám s masem, tepelně upravené zelenině nebo výběru sýrů na závěr.

      265 Kč
    • 455 Kč

      Der Geistesblitz je velké víno s výrazným vlivem dřeva, ve kterém zrálo. Vhodné pro pití nyní stejně tak jako po dlouholeté archivaci. Příjemný společník pro chvíle zamyšlení nebo pro párování s výraznými pokrmy z červeného masa nebo zvěřině, též k vyzrálým sýrům.

      455 Kč
    • 355 Kč

      Plné víno z odrůdy Veltlínské zelené. Doporučujeme párování s jídlem nebo pro užití si vína 'jen tak' s výběrem čerstvých a středně vyzrálých sýrů. Víno je výtečné již nyní, ale má i potenciál pro několikaleté ležení.  Víno je vyprodáno, čekáme na další dodávku. Prozatím doporučujeme Vaší pozornosti víno Leithaberg DAC Weiss 2020 z vinařství Martin Reifeld.

      355 Kč
    • 245 Kč

      Naše Frankovka je čerstvé, příjemné víno pro konzumaci 'právě teď', výtečný společník k párování s jídlem - k pokrmům z červeného i bílého masa, těstovinám a houbovým pokrmům nebo středně vyzrálým sýrům.

      245 Kč
    • Víno Zweigelt je příjemný společník k párování s jídlem - k pokrmům z červeného masa, těstovinám s masem, tepelně upravené zelenině nebo výběru sýrů na závěr. Ale můžeme si víno vychutnat samotné 'jen tak'. Víno je vyprodáno, čekáme na nový ročník. Doporučujeme Vaší pozornosti vína Zweigelt od Sepp Moser.

      245 Kč
    • 265 Kč

      Zweigelt je univerzální víno vhodné k většině pokrmů, výborné je k těstovinám, tepelně upravené zelenině, pokrmům z bílého i červeného masa. 

      265 Kč
    • 309 Kč  325 Kč  -5%

      Zweigeltrebe je čerstvé, příjemné víno pro konzumaci 'právě teď', i když má potenciál pro několikaletou archivaci. Univerzální víno k většině pokrmů, ale zvláště vhodné je k pokrmům z červeného masa a tepelně upravené zelenině, ať už dušené nebo grilované. Poslední láhve.

      309 Kč  325 Kč  -5%
      Sleva!
    • 365 Kč

      Frankovka dává vína s vyšší kyselinkou a znatelnými tříslovinami. Naše frankovka je čerstvé, příjemné víno pro konzumaci 'právě teď', i když má potenciál pro několikaletou archivaci. Univerzální víno vhodné k většině pokrmů, ale výborné je především k pokrmům z červeného i bílého masa, těstovinám a sýrům.

      365 Kč
    • 385 Kč

      Víno Out je kupáž dvou tradičních odrůd středoevropského regionu: Frankovky a Zweigeltrebe. Out je univerzální víno k většině pokrmů, ale výborné je k pokrmům ze zvěřiny, výrazným úpravám červeného masa zralým sýrům. Též vhodné pro několikaletou archivaci. Poslední láhve.

      385 Kč
    • 1 575 Kč

      V červencové nabídce měsíce Vám přinášíme výběr šesti bílých odrůdových vín, jejichž název zní 'barevně'. Ochutnejte a najděte si tu svoji oblíbenou 'barvu' u bílých odrůd :-) 

      1 575 Kč
    • 1 995 Kč

      V červencové nabídce měsíce Vám přinášíme výběr šesti červených odrůdových vín, jejichž název zní 'barevně'. Ochutnejte a najděte si tu svoji oblíbenou 'barvu' u červených odrůd :-) 

      1 995 Kč
    • 4 675 Kč

      Nabízíme Vám sadu dvanácti vín, která sklízela úspěchy (nejenom) na soutěži Prague Wine Trophy - všechna vína byla na soutěži P.W.T. 2021 oceněna Velkou zlatou medailí a titulem "Prague Premium Gold". Sedm z těchto vín získalo titul Šampión kategorie respektive Regionální šampión.

      4 675 Kč
    • 195 Kč

      Naše Frankovka je čerstvé, příjemné víno pro konzumaci 'právě teď', výtečný společník k párování s jídlem - k pokrmům z červeného i bílého masa, těstovinám a houbovým pokrmům nebo středně vyzrálým sýrům.

      195 Kč
    • 295 Kč

      Der Aristokrat je víno z odrůdy Cabernet Sauvignon. Příjemné víno pro párování s jídlem stejně jako pro vychutnání si vína samotného. V párování s jídlem doporučujeme k pokrmům z červeného masa, těstovinám s masem, tepelně upravené zelenině nebo výběru sýrů na závěr.

      295 Kč
    • 295 Kč

      Das Hohe Ross je víno z odrůdy Merlot. Příjemné víno pro párování s jídlem stejně jako pro vychutnání si vína samotného. V párování s jídlem doporučujeme k pokrmům z červeného masa, těstovinám s masem, tepelně upravené zelenině nebo výběru sýrů na závěr.

      295 Kč
    • 275 Kč

      Gelber Muskateller je příjemné víno vhodné jako společník k párování s jídlem - můžeme je párovat s jídlem od zeleninových salátů přes pokrmy z ryb a plodů moře, bílého masa až po výběr čerstvých a méně zralých sýrů nebo dezertům na závěr. Poslední láhve.

      275 Kč
    • 355 Kč

      Leithaberg DAC Weiss z odrůdy Veltlínské zelené je komplexní plné víno a představuje vrchol produkce bílých vín. Doporučujeme samotné pro vychutnání vína 'jen tak'. Také vhodný společník k párování s jídlem - víno je vhodné k široké paletě pokrmů od předkrmů přes pokrmy z ryb, bílého masa, těstoviny až po lehčí úpravy červeného masa.

      355 Kč
    Zobrazeno 1 – 30 z 57 položek

    Je Vám více než 18 let?

    Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

    Ano Ne