Katalog
Nahrávám...
Podkategorie
Carpané je velké víno, které nám odhaluje potenciál odrůdy Corvina, hlavní odrůdy vín rodiny Valpolicella. Doporučujeme vychutnat samotné při chvílích zamyšlení s vínem.
Recioto je méně známé 'dvojče' velkého vína Amarone, oproti kterému se vyznačuje nižším obsahem alkoholu a naopak vyšším obsahem zbytkového cukru. Ideální víno k dezertům nebo jako sklenička na dobré trávení. Velké víno pro vzácné příležitosti! Poslední láhve.
Vína Lugana, odrůdové víno z odrůdy Trebbiano, je elegantní víno, vhodné jako aperitiv, k předkrmům a rybám.
Roero, víno s plným tělem a pevnou strukturou přinášející svěží vůně čerstvého ovoce s nádechem živočišných tónů a i přes dlouhé zrání ve dřevě si víno ponechává charakteristickou ovocnou vůni hroznů. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům nebo k vyzrálým sýrům.
Nabízíme Vám sadu vín Barbaresco z vinařství La Ca Nova. Vychutnejte si špičková vína s plným tělem a pevnou strukturou, vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce a příjemnými tříslovinami. Výborné k úpravám červeného masa nebo k vychutnání si vína 'jen tak'. Výborné k pití již teď stejně tak jako po dalších 10 rocích.
Vína Vermentino se vyznačují elegancí a ovocnými tóny v chuti, takové je i naše víno Longhera - elegantní a harmonické víno, vhodné k sladkovodním rybám, zeleninovým salátům nebo čerstvým sýrům.
Vína Cannonau jsou výtečným společníkem k pokrmům z červeného masa nebo k vyzrálým sýrům. Takové je i naše víno, charakteristický reprezentant odrůdy! :-) Nyní ve zvýhodněné nabídce 6 láhví za cenu 5 láhví :-)
Vína Cagnulari mají výrazné ovocné aroma s kořenitými tóny a jsou výtečným společníkem k pokrmům z červeného masa v lehčích úpravách, těstovinám s masem nebo houbami a tepelně upravené zelenině.
Vína Carignano mají výrazné ovocné aroma v kombinaci s příjemnými tříslovinami a jsou výtečným společníkem k pokrmům z červeného masa i ve výraznějších úpravách.
Víno Nuda patří mezi vrcholy produkce vinařství, jedná se o společný projekt majitele vinařství Franco Morando a sommeliéra Luca Martini. Jen v dobrých ročnících vznikne 999 očíslovaných láhví. Doporučujeme pít 'jen tak' kvůli plnému vychutnání charakteru tohoto exkluzivního vína.
Odrůda Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska, ale v širším měřítku i celé střední Itálie, dává plná komplexní vína. Vino Chianti Classico je - vedle vín Brunello a Vino Nobile - jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Doporučujeme toto víno k párování s pokrmy pro významnou gastronomickou příležitost anebo jen samotné pro...
Vína Gavi jsou založena na typické piemontské odrůdě Cortese a jsou řazena mezi nejlepší bílá vína Itálie. Víno Salluvii je ‚základní‘ víno vinařství, prezentuje se jemnou kombinací vůní lučních květů a citrusových plodů. Doporučujeme k pokrmům z ryb a mořských plodů nebo také jako aperitiv.
Nabízíme Vám sadu šesti odrůdových vín, která sklízela úspěchy (nejenom) na soutěži Prague Wine Trophy - všech šest vín bylo na soutěži P.W.T. oceněno Zlatou medailí a titulem "Prague Gold"
Porlapa, Barbera ze starých keřů, je vlajková loď vinařství. Výjimečné víno pro výjimečné příležitosti! Mohutné víno srovnatelné s víny Barolo a Brunello, Šampión soutěže Prague Wine Trophy. Láhve Magnum ročníku ještě násobí vyzrávání výtečného ročníku 2015. Pokud máte zájem o velké a výjimečné víno, toto je tip pro Vás.
Valpolicella je lehké a harmonické víno vhodné k drůbeži, těstovinám, rizotu nebo studeným předkrmům. Poslední láhve.
Valpolicella Superiore je plné a harmonické víno vhodné k většině úprav červeného masa, obzvláště doporučujeme k pečenému masu, nebo k výběru vyzrálých sýrů.
Pokud máte zájem ochutnat raritní víno z málo pěstované odrůdy, máte zde jedinečnou šanci. Víno Suciaja z odrůdy Nibió se představuje ovocitým charakterem, doporučujeme k pečeným a grilovaným masům nebo středně vyzrálým sýrům.
Croatina dává ovocitá vína s nízkým obsahem tříslovin. Pokud máte v oblibě vína s výraznou ovocnou vůní a chutí v kombinaci s vlivem dřevěných sudů, neváhejte a zkuste víno Arché! Ideální partner k pečenému červenému masu a vyzrálým sýrům.
Brunello di Montalcino patří mezi nejoceňovanější vína Itálie. Víno PURO vytvořil vinařský nadšenec Tony Sasa, ročně produkuje jen asi 2,000 lahví tohoto nádherného vína. Tradiční odrůda zpracovaná tradiční metodou - víno zrálo ve velkém dřevěném sudu. Veliké víno pro zvláštní příležitosti.
Timorasso dává vína s komplexní květinovo-ovocnou vůní, v chuti kombinuje ovocitost s kyselinkou, dokonce ve víně ‚cítíme dřevo‘ a krémovitost i když víno zrálo pouze v nerezovém tanku. Doporučujeme především k pokrmům z ryb a mořských plodů a také k tepelným úpravám zeleniny. Poslední láhve.
Bionzo je výtečná Barbera, harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Vhodné též k pití jen tak, ať už teď nebo za několik roků.
Favorita dává vína s květinovo-ovocnou vůní, v chuti kombinuje ovocitost s příjemnou kyselinkou a květinovými tóny. Zde v Seriózním provedení Doporučujeme především k předkrmům a dále k těstovinám a pokrmům z ryb a mořských plodů, také vynikající jako aperitiv.
Porlapa, Barbera ze starých keřů, je vlajková loď vinařství. Výjimečné víno pro výjimečné příležitosti! Mohutné víno srovnatelné s víny Barolo a Brunello, Šampión soutěže Prague Wine Trophy.
Roero, víno s plným tělem a pevnou strukturou přinášející svěží vůně čerstvého ovoce s nádechem živočišných tónů a i přes dlouhé zrání ve dřevě si víno ponechává charakteristickou ovocnou vůni hroznů. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům nebo k vyzrálým sýrům.
Červené (BIO) víno Sogno di Volpe z odrůdy Montepulciano patří k vrcholu produkce vinařství. Hrozny pochází z nejlepší vinice vinařství a k výrobě jsou použity jen nejlepší hrozny. Víno Sogno di Volpe Rosso se projevuje bohatou paletou ovocných vůní a je ideálním partnerem k omáčkám, grilovanému masu a zelenině nebo vyzrálým tvrdým sýrům. Nyní ve...
Vína Cannonau jsou výtečným společníkem k pokrmům z červeného masa nebo k vyzrálým sýrům. Takové je i naše víno, charakteristický reprezentant odrůdy! :-)
Vína Vermentino se vyznačují elegancí a ovocnými tóny v chuti, takové je i naše víno Frinas - elegantní a harmonické víno, vhodné k rybám a mořským plodům, zeleninovým salátům nebo čerstvým sýrům.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce v kombinaci s ušlechtilým dřevem z dubových sudů. Výborné k úpravám červeného masa a hub nebo k vychutnání si vína 'jen tak' (pozor na vyšší alkohol!). Výtečné teď stejně tak jako po dalších 5 rocích.
Barbera je plné, harmonické víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu, ale nejvíce vynikne, když si je otevřeme k výrazným pokrmům, které by mnohá jiná vína přehlušily. Ale můžeme si toto víno vychutnat 'jen tak' s drobným občerstvením nebo s výběrem sýrů.
Moliss je víno s plným tělem a pěknou strukturou z 'cru' vinice, vhodné pro párování s jídlem (od těstovin až po výrazné úpravy červeného masa nebo výběr sýrů) stejně tak jako pro užití si vína 'jen tak'. Vhodné též k několikaleté archivaci.