Katalog
Nahrávám...
Víno Cuvée Joseph Limited z Chateau Croix Mouton je víno vinařství a nabízí vůní plnou zralého ovoce, čokolády a vanilky. V chuti opět dominují zralé černé třešně, lékořice a mladé dubové dřevo, je pěkně vyrovnaná a tvoří tak jeden lahodný, dobře pitelný celek. Velmi dobrý poměr kvalita vs. cena!
Montefalco Rosso, kupáž odrůd Sangiovese, Sagrantino a Barbera přináší kombinaci chutí zralého ovoce a exotických příchutí - kávy, tabáku a kořenitých tónů. Víno je vhodné k široké paletě pokrmů, především výrazným úpravám - od těstovin s výraznými omáčkami přes pečená a grilovaná masa (i ryby), výrazné/kořeněné úpravy drůbeže a jehněčího až po výběr sýrů...
Troncafuga Rosso, víno z hlavní odrůdy střední Itálie - Sangiovese, je příjemné víno s poloplným tělem, prezentuje se směsí ovocných vůní. Doporučujeme k širokému spektru pokrmů - od předkrmů přes těstoviny, pokrmy z bílého i červeného masa nebo k výběru středně vyzrálých sýrů.
Sagrantino di Montefalco je 'ikonické víno' Umbrie a jedno z velkých vín Itálie. APOCA je Víno je vhodné k výrazným pokrmům - pečená a grilovaná masa, hovězí, zvěřina až po výběr vyzrálých sýrů na závěr. Nebo si jej vychutnejte 'jen tak' bez jídla. Víno má výtečný potenciál na dlouholetou archivaci.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého lesního ovoce v kombinaci s kořenitými a květinovými tóny. Výborné k úpravám bílého i červeného masa nebo výběru středně vyzrálých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 5 rocích.
Barbera Tom je harmonické víno s převládající chutí a vůní zralého ovoce, vhodné k téměř jakémukoliv jídlu, ale nejvíce vynikne, když si je otevřeme k rizotu nebo těstovinám s masem, grilovanému masu nebo výběru středně vyzrálých sýrů.
Víno Divine z vinice Satz zrálo v nových barrique soudcích, ale zachovalo si charakter odrůdy, se řadí k vrcholům produkce vinařství. Plné a harmonické víno s plným tělem, doporučujeme vychutnat si je 'jen tak', případně k úpravám červeného masa, těstovinám s masem nebo k tepelně upravené zelenině.
Napůl Cabernet Sauvignon a napůl Merlot - rakouská varianta klasického cuvée z Bodeaux. Plný Cabernet Sauvignon a šťavnatě sladký Merlot. Odrůdy si navzájem kompenzují své slabé stránky a zdůrazňují své přednosti. Vyváženost, síla a elegance v tomto dvouodrůdovém cuvée.
Komplexní kupáž čtyř odrůd - domácí Frankovka se třemi globálními odrůdami Cabernet Sauvignon, Merlot a Syrah. Všechna čtyři vína zrála samostatně a byla zcelena na závěr. Výsledkem je pěkné víno, jednotlivé odrůdy si navzájem kompenzují své slabé stránky a zdůrazňují své přednosti.
Die Zeitreise je kupáž tří odrůd: Frankovka, Zweigeltrebe a Merlot. Příjemné víno pro párování s jídlem - k pokrmům z červeného masa, těstovinám s masem, tepelně upravené zelenině nebo výběru sýrů na závěr.
Druhé víno z Chateau Lilian Ladouys je příjemné čerstvé víno s vůní zralého červeného ovoce. V chuti opět dominuje zralé červené ovoce. Harmonické víno s polo-plným tělem. Společník pro snoubení s jídlem, doporučujeme pro párování s pokrmy z červeného masa nebo výběrem polozralých a vyzrálých sýrů.
Le Boscq je komplexní víno s vůní zralého červeného ovoce, čokolády, vanilky a tabáku. V chuti opět dominuje zralé červené ovoce, tabák a čokoláda a v závěru i pikantní koření a dubové dřevo. Víno s plným tělem, které tvoří jeden lahodný, dobře pitelný celek. Společník pro výjimečnou příležitost!
Brunello di Montalcino patří mezi nejoceňovanější vína Itálie. Víno Martina vytvořil vinařský nadšenec Tony Sasa, ročně produkuje jen asi 4,000 lahví tohoto nádherného vína. Tradiční odrůda zpracovaná netradiční metodou - víno zrálo v barrique soudcích. Víno pro výjimečnou příležitost!
Rosso di Montalcino můžeme nazývat 'druhým vínem' velkého vína Brunello di Montalcino, které patří mezi nejoceňovanější vína Itálie. Víno Martina Rosso vytvořil vinařský nadšenec Tony Sasa, ročně produkuje jen asi 6,000 lahví tohoto nádherného vína. Víno pro chvíle potěšení! Poslední láhve.
Sagrantino di Montefalco je 'ikonické víno' Umbrie a jedno z velkých vín Itálie. Marrone je víno je vhodné k výrazným pokrmům - pečená a grilovaná masa, hovězí, zvěřina až po výběr vyzrálých sýrů na závěr. Nebo si jej vychutnejte 'jen tak' bez jídla. Víno má výtečný potenciál na dlouholetou archivaci.
Tour de Pez se představuje chutí a vůní zralého červeného ovoce díky převažujícímu vlivu Merlotu. Harmonické a šťavnaté víno s polo-plným tělem. Společník pro snoubení s jídlem, doporučujeme pro párování s pokrmy z červeného masa nebo výběrem polozralých a vyzrálých sýrů.
Tour de Pez se představuje chutí a vůní zralého červeného ovoce díky převažujícímu vlivu Merlotu. Harmonické a šťavnaté víno s polo-plným tělem. Společník pro snoubení s jídlem, doporučujeme pro párování s pokrmy z červeného masa nebo výběrem polozralých a vyzrálých sýrů.
Chateau Rahoul se představuje chutí a vůní zralého černého ovoce díky převažujícímu vlivu Merlotu. Harmonické a šťavnaté víno s plným tělem. Společník pro snoubení s jídlem, doporučujeme pro párování s pokrmy z červeného masa nebo výběrem polozralých a vyzrálých sýrů.
Vescovo Moro je elegantní a dobře strukturované víno s výrazným projevem zralého ovoce. Výtečné k výrazným úpravám červeného masa nebo k výběru vyzrálých sýrů. Ale můžeme si víno vychutnat i jen tak samotné.
La Roara je vlastně 'nepravé Amarone'. Plné a dobře strukturované víno s výrazným projevem zralého ovoce a kořenitými tóny. Výtečné k výrazným úpravám červeného masa nebo k výběru vyzrálých sýrů. Ale můžeme si víno vychutnat i jen tak samotné. Velké víno pro velkou příležitost!
Tano je vlajková loď vinařství. Plné a dobře strukturované víno s výrazným projevem zralého ovoce a kořenitými tóny. Výtečné k výrazným úpravám červeného masa nebo k výběru vyzrálých sýrů. Ale můžeme si víno vychutnat i jen tak samotné. Velké víno pro velkou příležitost! Poslední láhve.
Barolo je největší víno Piemontu a jedna z nejprestižnějších klasifikací v celé Itálii. Naše Barolo Lu je velké víno pro výjimečnou příležitost! Také vhodné pro archivaci - toto víno je výtečné k pití již nyní a má potenciál dalšího zlepšování po dobu dalších 10 let. Biodynamické víno.
Pelaverga dává čerstvá vína s ovocitým charakterem ve vůni i chuti, která jsou výtečným partnerem k široké paletě pokrmů z masa, těstovinám i sýrům. Doporučujeme především k těstovinám s masovou náplní.
Barolo je největší víno Piemontu a jedna z nejprestižnějších klasifikací v celé Itálii. Barolo Massara je velké víno pro výjimečnou příležitost! Také vhodné pro archivaci - toto víno je výtečné k pití již nyní a má potenciál dalšího zlepšování po dobu nejméně dalších minimálně 5 let.
Barolo je největší víno Piemontu a jedna z nejprestižnějších klasifikací v celé Itálii. Barolo Monvigliero je velké víno pro výjimečnou příležitost! Také vhodné pro archivaci - toto víno je výtečné k pití již nyní a má potenciál dalšího zlepšování po dobu nejméně dalších minimálně 5 let.
Volubile je výtečné víno s plným tělem, vhodné pro párování s pokrmy z červeného masa včetně grilovaného. Zajímavá alternativa k vínům Barolo - vhodné též k pití jen tak, ať už teď nebo za několik roků.
Bionzo je výtečná Barbera, harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Vhodné též k pití jen tak, ať už teď nebo za několik roků.
Odrůda Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska, ale v širším měřítku i celé střední Itálie, dává plná komplexní vína. Vino Chianti Classico je - vedle vín Brunello a Vino Nobile - jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Doporučujeme toto víno k párování s pokrmy pro významnou gastronomickou příležitost.
Odrůda Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska, ale v širším měřítku i celé střední Itálie, dává plná komplexní vína. Vino Chianti Classico je - vedle vín Brunello a Vino Nobile - jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Doporučujeme toto víno k párování s pokrmy pro významnou gastronomickou příležitost.
Odrůda Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska, ale v širším měřítku i celé střední Itálie, dává plná komplexní vína. Vino Chianti Classico je - vedle vín Brunello a Vino Nobile - jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Doporučujeme toto víno k párování s pokrmy pro významnou gastronomickou příležitost anebo jen samotné pro...