Casotto Antico je středně plné víno, vhodné pro párování s téměř jakýmkoliv jídlem - od drůbeže přes těstoviny a tepelně upravenou zeleninu až k pokrmům z červeného masa (raději ne k těžkým omáčkám a zvěřině) nebo čerstvým a středně vyzrálým sýrům.
Vaj z odrůdy Barbera je víno s plným tělem, vhodné pro párování s téměř jakýmkoliv jídlem - od drůbeže přes těstoviny a tepelně upravenou zeleninu až k pokrmům z červeného masa včetně těžkým úpravám - omáčkám nebo zvěřině nebo k výběru vyzrálých sýrů.
Víno Altaris z odrůdy Barbera představuje vrchol produkce vinařství. Víno s plným tělem, vhodné pro párování s pokrmy z červeného masa včetně těžkých úprav - omáčkám a grilovanému masu či zvěřině nebo k výběru vyzrálých sýrů.