Kategorie

Slevy

Zvýhodněný výběr měsíce: Sada nejoblíbenějších vín roku 2022

 (0)    0

Zvýhodněný výběr měsíce: Sada nejoblíbenějších vín roku 2022
2. 1. 2023   

Vážení přátelé pěkných vín,

Zdravím Vás a těším se na naši společnou komunikaci v novém roce! A hlavně se těším, že se budeme moci opět setkávat na ochutnávkách a se sklenkou v ruce ochutnat a vychutnat některá z našich vín J Do té doby Vám budu nabízet vína pro Vaše domácí ochutnávání. I v nadcházejícím roce Vám budu nabízet zvýhodněné nabídky měsíce podle zavedeného schématu. Ve zvýhodněné nabídce pro měsíc leden Vám již tradičně nabízím Sadu nejoblíbenějších vín předchozího roku (měřeno počtem prodaných láhví J). Karton těchto nejprodávanějších vín roku 2022 nabízíme za akční cenu 2,050 Kč včetně DPH, 400 Kč sleva ze standardní ceny těchto šesti vín 2,450 Kč. Druhý a každý další karton nabízíme za cenu 1,950 Kč. I nadále platí, že kterékoliv víno z výběru měsíce, jež Vás osloví, si můžete následně zakoupit v režimu 5 + 1 zdarma. :-)

Do letošního výběru se – až na jednu výjimku – dostala pouze červená vína, proto jsem přidal i druhou sadu: top výběr z bílých vín. Sadu nejoblíbenějších bílých vín roku 2022nabízíme za akční cenu 1,595 Kč včetně DPH, 305 Kč sleva ze standardní ceny těchto šesti vín 1,900 Kč. Druhý a každý další karton nabízíme za cenu 1,495 Kč. I u této sady platí, že kterékoliv víno z výběru, jež Vás osloví, si můžete následně zakoupit v režimu 5 + 1 zdarma. J

Pokud si objednáte obě sady, bude výsledná cena obou sad 3,500 Kč.  

I nadále platí, že v rámci této akce je doprava zdarma, platí i pro jeden karton. Vína si můžete objednat mailem na adrese vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz nebo na našem e-shopu v sekci „AKCE“ na titulní straně.

Jak už jsem napsal výše, letošní ‚první‘ sada nejoblíbenějších vín je až na jednu výjimku červená (pokud máte zájem o čistě červenou sadu, napište toto do poznámky a my Vám bílé víno La Fornace 2021, Gavi DOCG vyměníme za další červené v pořadí: Casareggio 2020, Barbera d’Asti DOCG z vinařství Agostino Pavia) a všechna vína pochází z produkce italských vinařů. Podobně jako v předchozích letech, i v uplynulém roce mezi ta nejoblíbenější patřila vína z vinařství Boeri Alfonso (tři vína) a La Ca Nova (dvě vína), letos doplněná jedním vínem z vinařství Bergaglio Cinzia. Nejprodávanějším víno v roce 2022 bylo ‚základní víno‘ Barbera d’Asti DOCG z vinařství Boeri Alfonso, v prodeji byla vína celkem dvou ročníků: 2019 a aktuální 2020 – vína tohoto ročníku najdete v našem výběru.

Vinařství Boeri Alfonso je opět (a s velkým náskokem) Vaše nejoblíbenější vinařství podle počtu prodaných láhví pro rok 2022, stejně jako v předchozích letech. Na pomyslné stupně vítězů se letos překvapivě dostalo rakouské vinařství Eichenwald Weine na místě druhém a  La Ca Nova na místě třetím. J Pokud máte zájem o individuální výběr vín z těchto tří vinařství, nabízíme po celý leden slevu 10% ze standardních cen na všechna vína těchto tří vinařství, k Vaší objednávce připište heslo „Vítězové 2022“. Samozřejmostí je, že všechna tři vinařství získala v letošním – pardon, již v loňském ;-) – ročníku soutěže Prague Wine Trophy titul ‚5-hvězdičkové vinařství‘.    

Ve výběru měsíce ledna, Sadě nejoblíbenějších vín roku 2022,se můžete těšit na tato vína:

Vinařství Boeri Alfonso

Barbera d’Asti DOCG 2020 (PWT 2022: Zlatá medaile)Víno bylo 9x za posledních 10 let ve výběru nejoblíbenějších vín roku a stalo se také dlouhodobě nejprodávanějším vínem, kde předstihlo víno Martinette. V prodeji byl ročník 2019 a aktuálně nabízený ročník 2020, ,který bude brzy nahrazen ročníkem 2021.  

Martinette 2018, Barbera d’Asti DOCG Superiore. Stálice v naší nabídce, 10x za posledních 10 let ve výběru nejoblíbenějších vín roku.

Porlapa 2018, Barbera d’Asti DOCG Superiore. Vlajková loď vinařství Boeri Alfonso, v prodeji máme ještě ročníky 2016 a 2017 a menší množství vén starších ročníků. Potřetí ve výběru nejoblíbenějších vín roku.

Vinařství La Ca Nova

Montefico 2017, Barbaresco DOCG, velké víno z ‚cru‘ vinice. (PWT 2021: Velká zlatá medaile, 3. místo v Grand testu vín Barbaresco pořádaném časopisem Wine & Degustation, č. 11/2022). Kromě ročníku 2017 v naší nabídce najdete i ročník 2018. Poprvé ve výběru nejoblíbenějších vín roku.

Barbaresco DOCG 2017, ‚základní‘ . (PWT 2020: Velká zlatá medaile, hodnoceno 92,63 bodů v Grand testu vín Barbaresco pořádaném časopisem Wine & Degustation, č. 11/2022). Kromě ročníku 2017 v naší nabídce najdete i ročník 2018. Poprvé ve výběru nejoblíbenějších vín roku.

Vinařství Bergaglio Cinzia

La Fornace 2021, Gavi DOCG. (PWT 2022: Velká zlatá medaile). Poprvé ve výběru nejoblíbenějších vín roku. Jediné bílé víno ve výběru.

 

Sada nejoblíbenějších bílých vín roku 2021

Protože se mezi nejprodávanější vína roku opět dostala převážně červená vína, přidali jsme jako obvykle i výběr nejprodávanějších bílých vín, abychom uspokojili i milovníky těchto vín :-) Ve výběru na Vás čekají tato vína:

Vinařství Boeri Alfonso

Ribota 2020, Moscato d’Asti DOCG. (PWT 2022: Velká zlatá medaile a Regionální šampión – Nejlepší šumivé nebo perlivé víno z Itálie). Opakovaně zařazeno do vyběru nejoblíbenějších (bílých) vín roku.

Bevion Selezione 2018, Piemonte DOC Chardonnay. (PWT 2021: Velká zlatá medaile). Opakovaně zařazeno do vyběru nejoblíbenějších bílých vín roku.

Vinařství Bergaglio Cinzia

La Fornace 2021, Gavi DOCG. (PWT 2022: Velká zlatá medaile pro ročník 2020) Poprvé ve výběru nejoblíbenějších bílých vín roku. 

Grifone delle Roveri 2020, Gavi DOCG di Gavi. (PWT 2022: Velká zlatá medaile)Podruhé ve výběru nejoblíbenějších bílých vín roku. 

Vinařství Castellari-Bergaglio

Salluvii 2021, Gavi DOCG. Podruhé ve výběru nejoblíbenějších vín roku.

Je vidět, že odrůda Cortese, respektive vína Gavi DOCG z této odrůdy si našla u Vás největší oblibu J

Vinařství Goretti Vini

Pinot Grigio 2021, Umbria IGT. (PWT 2022: Velká zlatá medaile a Regionální šampión – Nejlepší Pinot Grigio / Rulandské šedé z Itálie). Poprvé ve výběru nejoblíbenějších bílých vín roku.

Protože některým z Vás ‚nesedí‘ specifický charakter vína Ribota, nabízím ještě sedmé víno jako náhradu namísto vína Ribota. V případě zájmu o záměnu vín, napište do poznámky:    

Vinařství Cantina Ariano

Sogno di Volpe Bianco 2021, Puglia IGT Bombino Bianco. (PWT 2022: Velká zlatá medaile). Podruhé ve výběru nejoblíbenějších vín roku.

 

Ještě bych rád připomněl, že v rámci akce „Druhá šance“ si můžete objednat všechny zvýhodněné výběry měsíce roku 2022, s výjimkou lednového výběru, který je již nahrazen výše uvedenou nabídkou.  

 

Přeji Vám úspěšný start do nového roku. Věřme, že bude lepší než ten předchozí a vrátí nás do ‚normálního‘ běhu života. A opět se budeme moci setkávat a sdílet příjemné zážitky z pěkných vín, třeba těch z výše uvedené nabídky :-)

 

Na zdraví!

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne