Kategorie

Slevy

Zvýhodněná vánoční nabídka pro měsíc prosinec - vína z nejlepších poloh Itálie

 (0)    0

Zvýhodněná vánoční nabídka pro měsíc prosinec - vína z nejlepších poloh Itálie
3. 12. 2017   

Vážení přátelé pěkných vín,


Přichází poslední měsíc tohoto roku, který pro mnohé z nás přináší shon a stres ale také příležitost k zastavení a vychutnání si pěkných vín. Pokud chcete odměnit sebe nebo své blízké mimořádnými víny /a pak nejlépe ‚stavit se na skleničku pěkného vínka‘ ;-) /, přicházíme Vám vstříc s naší prosincovou nabídkou. Tentokrát Vám nabízíme výjimečnou slevu na výběr vín ‚Z nejlepších poloh Itálie‘: vánoční cena
2,999 Kč včetně DPH, 791 Kč sleva ze standardní ceny těchto šesti vín 3,790 Kč. Druhý a každý další karton je za cenu 2,899 Kč.

V rámci této akce je doprava zdarma, platí i pro jeden karton. Vína si můžete objednat mailem na adrese vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz nebo na našem e-shopu v sekci „AKCE“ na titulní straně.

 

V sadě vín ‚Z nejlepších poloh Itálie‘ naleznete šest vín z těch nejoceňovanějších denominací Itálie: Amarone z Veneta, Barolo a Gavi z Piemontu, Brunello a Vino Nobile z Toskánska a Sagrantino z Umbrie.

Arena 2010, Amarone della Valpolicella DOCG z vinařství Antonio Sasa – Šampión kategorie červených víceodrůdových vín a Velká zlatá medaile PWT 2016.

TOR 2010, Barolo DOCG z vinařství Antonio Sasa – Velká zlatá medaile PWT 2017.

PURO 2009, Brunello di Montalcino DOCG z vinařství Antonio Sasa – Velká zlatá medaile PWT 2017.

Messaggero 2010, Vino Nobile di Montepulciano DOCG z vinařství Montemercurio – Velká zlatá medaile PWT 2017.

Le Mura Saracene 2011, Sagrantino di Montefalco DOCG z vinařství Goretti Vini.

Rovereto 2013, Gavi DOCG di Gavi z vinařství Castellari Bergaglio.

 

Pro ty, kteří si chtějí sami vybrat a namíchat svůj vánoční výběr, nabízíme v prosinci plošnou slevu 10% na všechna vína z vinařství Antonio Sasa, Judith Beck a také na všechna francouzská vína ze světoznámé oblasti Bordeaux. A slevy na vybraná vína najdete i u řady dalších vinařství v naší nabídce. :-)  

 

Srdečně vás zdravím, přeji krásný adventní čas a pohodové vánoční svátky! A mnoho příjemných zážitků ve společnosti dobrých lidí a pěkných vín, třeba těch z výše uvedené nabídky :-)

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne