Kategorie

Slevy

Zvýhodněná nabídka pro měsíc srpen - výběr lehčích vín 'dvanáctek' II

 (0)    0

Zvýhodněná nabídka pro měsíc srpen - výběr lehčích vín 'dvanáctek' II
1. 8. 2017   

Vážení přátelé pěkných vín,


Prázdniny se právě překulily do druhé poloviny a nastal čas na aktualizaci naší zvýhodněné letní nabídky. Již tradičně náš ‚výběr měsíce‘ v obou prázdninových měsících zaměřujeme na vína lehčí s nižším obsahem alkoholu, která přijdou vhod v horkém letním počasí. Červencový výběr měl u Vás výrazně pozitivní ohlas, doufám, že podobně šťastnou ruku budu mít i při výběru vín do srpnové nabídky
J Užijte si druhou polovinu léta, ať už na dovolené nebo doma, v pohodě a bez stresů, které většinu z nás provázejí po zbytek roku. A věřím, že k tomu mohou přispět i naše vína ‚dvanáctky‘, která perfektně doprovodí zeleninové saláty a letní ‚odlehčená‘ jídla, případně nám mohou být partnerem při posezení s drobným občerstvením v letním (pod)večeru. J Užijte si příjemné chvíle s víny z naší nabídky!  

 

Kartón vín pro měsíc červenec nabízíme za akční cenu 1325 Kč včetně DPH, 275 Kč sleva ze standardní ceny těchto šesti vín 1600 Kč. Druhý a každý další karton je za cenu 1225 Kč. V rámci této akce je doprava zdarma, platí i pro jeden karton. Vína si můžete objednat mailem na adrese vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz nebo na našem e-shopu v sekci „AKCE“ na titulní straně.

 

A na jaká vína se můžete těšit konkrétně? Dvě bílá, dvě červená a dvě vína s ‚bublinkami‘ (pohříchu všechna naše růžová vína mají 13% a více alkoholu), oproti předchozímu měsíci aktuální výběr sestává z pěti vín z Itálie doplněných jedním vínem z Rakouska.

Z bílých vín se můžete těšit na tato vína

Salluvii 2015, Gavi DOCG z vinařství Castellari Bergaglio. Vína Gavi patří mezi nejznámější bílá vína Itálie, která je jinak převážně ‚červená‘. Víno Salluvii se prezentuje se jemnou kombinací vůní lučních květů a citrusových plodů. Doporučujeme k pokrmům z ryb a mořských plodů nebo také jako aperitiv. Standardní cena 265 Kč.

Pinot Grigio delle Venezie 2015, (BIO a vhodné pro vegany)z vinařství Perlage. Víno s pěkným tělem a výraznou kyselinkou, které můžeme párovat s širokým spektrem jídel - od předkrmů a polévek přes pokrmy z ryb až po těstoviny. Standardní cena 195 Kč.   

Z červených vín jsem pro Vás vybral

Aur-Oura 2014, Monferrato DOC Dolcetto (BIO) z vinařství Rocco di Carpeneto. Lehké univerzální víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr. Standardní cena 325 Kč.

Beck Ink 2015, (BIO) qualitätswein z vinařství Judith Beck. Kupáž dvou tradičních odrůd středoevropského regionu: 90% Zweigeltrebe a 10% Svatovavřinecké. Výsledkem je příjemné, univerzální víno k většině pokrmů, ale výborné je především k pokrmům z červeného masa a tepelně upravené zeleniny, ať už dušeným nebo grilovaným. Nejoblíbenější (= nejprodávanější) víno z produkce Judith Beck. Standardní cena 275 Kč.

A na závěr dvojice, respektive dvě dvojice, vín s ‚bublinkami‘:

Sgajo, Prosecco DOC Treviso Extra Dry (BIO a vhodné pro vegany)z vinařství Perlage. Víno vhodné jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k rizotu, a také je ideální doplněk k vegetariánské kuchyni. Doporučujeme i jako aperitiv, nebo pro užití si vína ‘jen tak’. Pokud dáváte přednost výrazně suchým sektům, nabízíme záměnu za víno stejné řady Zharpí (Brut) – napište svou volbu do poznámky k objednávce. Standardní cena 275 Kč.  

Ribota 2016, Moscato d‘Asti DOCG z vinařství Boeri Alfonso. Perlivé víno s nižším obsahem alkoholu a vysokým obsahem zbytkového cukru, který však díky vyššímu obsahu kyselinek nedominuje v chuti a víno tak působí čerstvým a osvěžujícím dojmem. Výborné víno ke sladkým dezertům nebo pro pití 'jen tak' zvláště v letních dnech. Zlatá medaile Prague Wine Trophy 2017. Pokud nemáte zájem ochutnat toto víno, nabízíme záměnu za sekt ze stejného vinařství Chardonnay Brut, Metodo Charmat (‚horká novinka‘ v naší nabídce) – napište svou volbu do poznámky k objednávce. Standardní cena 265 Kč.

 

Pro ‚individualisty‘, kteří dávají přednost vlastnímu výběru, jsem připravil plošnou slevu vybraných vín pro letní popíjení – všechna vína Moscato, růžová vína a vybraná bílá vína: sleva (minimálně) 10% ze standardních cen. Nabídka platí do konce srpna nebo do vyprodání zásob jednotlivých vín.

 

Srdečně vás zdravím a přeji příjemné zážitky s pěknými víny, třeba s těmi z výše uvedené nabídky.

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne