Kategorie

Slevy

Zvýhodněná nabídka pro měsíc srpen - dvě sady vín pro chvíle letní pohody

 (0)    0

Zvýhodněná nabídka pro měsíc srpen - dvě sady vín pro chvíle letní pohody
2. 8. 2020   

Vážení přátelé pěkných vín,


Prázdniny se nám právě přehouply do své druhé poloviny, i v druhé polovině léta bude jistě dostatek příležitostí k posezení s rodinou či přáteli u láhve pěkného vína. Podobně jako v předchozím měsíci, i pro srpnový výběr vín jsem pro Vás připravil dvě sady: tichá bílá a růžová vína a ‚bublinky‘ – podle svých preferencí si můžete objednat jednu z nich nebo třeba i obě dvě :-)

Karton vín pro měsíc srpen nabízíme za akční cenu

-        Sada tichá bílá a růžová vína za 1,475 Kč včetně DPH, 335 Kč sleva ze standardní ceny těchto šesti vín 1,810 Kč. Druhý a každý další karton si můžete koupit za cenu 1,375 Kč.

-        Sada bublinky – šumivá a perlivá vína za 1,475 Kč včetně DPH, 295 Kč sleva ze standardní ceny těchto šesti vín 1,770 Kč. Druhý a každý další karton si můžete koupit za cenu 1,375 Kč.

-        Pokud si objednáte obě sady, tichá vína i bublinky, bude cena 2,750 Kč včetně DPH

V rámci této akce je doprava zdarma, platí i pro jeden karton. Vína si můžete objednat mailem na adrese vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz nebo na našem e-shopu v sekci „AKCE“ na titulní straně.

 

Ve výběru měsíce srpna ‚sada tichých vín‘ se můžete těšit na tato vína:

San Rocco 2018, Roero Arneis DOCG z vinařství Cascina Ciapat di Bertello. Odrůda Arneis byla dříve přidávána k vínům Barolo. Dnes dává elegantní odrůdová vína. Víno San Rocco můžeme pít od předkrmů přes těstoviny, pokrmy z ryb, výtečné k tuňákovi, bílého masa až po studené úpravy červeného masa. Ocenění: Zlatá medaile PWT 2019.

Serafina 2018, Langhe DOC Bianco z vinařství La Carlina. Odrůda Favorita dává vína s květinovo-ovocnou vůní, v chuti kombinuje ovocitost s příjemnou kyselinkou a květinovými tóny. Doporučujeme především k předkrmům a dále k těstovinám a pokrmům z ryb a mořských plodů, také vynikající jako aperitiv. Ocenění: Stříbrná medaile PWT 2020. 

Ronchetto 2018, Colli Tortonesi DOC Timorasso z vinařství Poggio Paolo.  Odrůda Timorasso dává vína s komplexní květinovo-ovocnou vůní, v chuti kombinuje ovocitost s kyselinkou, dokonce ve víně ‚cítíme dřevo‘ a krémovitost i když víno zrálo pouze v nerezovém tanku. Doporučujeme především k pokrmům z ryb a mořských plodů a také k tepelným úpravám zeleniny. Ocenění: Velká zlatá medaile a titul Regionální šampión PWT 2019 (Nejlepší bílé odrůdové víno z Itálie /mimo odrůdy mající vlastní kategorii/ pro víno předcházejícího ročníku).

Verginiano 2018, Terre del Volturno IGP Pallagrello Bianco z vinařství Il Verro v Kampánii. Stará místní odrůda Pallagrello Bianco, která dává výrazná aromatická vína s plným tělem a méně výraznou kyselinkou. Výtečné k rybám, pizze, tepelně upravené zelenině nebo středně vyzrálým sýrům. 

Longhera 2018, Vermentino di Sardegna DOC z vinařství Carpante na Sardinii. Vína Vermentino se vyznačují elegancí a ovocnými tóny v chuti, takové je i naše víno Longhera - elegantní a harmonické víno, vhodné k sladkovodním rybám, zeleninovým salátům nebo čerstvým sýrům. 

Pět bílých vín z typických italských odrůd doprovází doprovízí jedno růžové víno, také odrůdové z Itálie, ale z odrůdy ‚importované‘:

é Bio 2019, Veneto IGT Rosato z vinařství Perlage, jinak známé především víny Prosecco. Růžové víno é Bio z odrůdy Merlot je víno vhodné pro horké letní dny, k přátelskému posezení nebo k lehkým jídlům - k zeleninovým salátům, čerstvým sýrům nebo pokrmům z ryb a mořských plodů.

 

Výběr měsíce srpna ‚sada bublinek‘ zůstává stejný jako v předchozím měsíci. Pro podrobnější informace odkazuji na naši nabídku z minulého měsíce. Pokud zprávy mažete a máte zájem o tyto informace, napište mi a já Vám rád zprávu z minulého měsíce přepošlu. Nebo se podívejte na nabídku na webu.

Nyní jen stručný seznam vín ve výběru:

Boeri Brut, Vino Spumante z vinařství Boeri Alfonso. Velká zlatá medaile a titul Regionální šampión PWT 2020 (Nejlepší šumivé víno z Itálie, včetně vín Prosecco a Franciacorta).

Ribota 2019, Moscato d‘Asti DOCG z vinařství Boeri Alfonso. Zlatá medaile PWT 2020

Brachetto d‘Acqui DOCG z vinařství Ivaldi Franco. Zlatá medaile PWT 2020

Sgajo, Prosecco DOC Treviso, Extra Dry.

Zharpí, Prosecco DOC Treviso, Brut. 

Quorum, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG, Extra Dry všechna tři vína Prosecco jsou z produkce bio(dynamického) vinařství Perlage

 

Ať Vám příjemné chvíle s víny z našeho výběru pomohou při užívání si letní pohody! Jak je u našich výběrů měsíce zvykem, pokud Vám některá vína zachutnají, máte možnost si tato vína doplnit do své domácí vinotéky systémem 5 + 1 zdarma. :-)

 

Jako bonus nabízím možnost zakoupení výběru měsíce července Tichá bílá vína ročníku 2019 i v průběhu měsíce srpna za původních podmínek, tj. cenu 1,375 Kč. Nabídku již nenajdete na našem webu, pro zakoupení sady mi napište na vinoprovas@vinoprovas.cz.

 

Přeji Vám příjemných zážitků ve společnosti pěkných vín, třeba těch z výše uvedené nabídky. A optimistickou mysl pro nadcházející týdny :-)

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne