Kategorie

Slevy

Zvýhodněná nabídka pro měsíc leden - Sada nejoblíbenějších vín roku 2019

 (0)    0

Zvýhodněná nabídka pro měsíc leden - Sada nejoblíbenějších vín roku 2019
4. 1. 2020   

Vážení přátelé pěkných vín,


Zdravím Vás a těším se na naši společnou komunikaci v novém roce! Ve zvýhodněné nabídce pro měsíc leden Vám již tradičně nabízím sadu nejoblíbenějších vín uplynulého roku (měřeno počtem prodaných lahví
J). Karton těchto nejprodávanějších vín roku 2019 nabízíme za akční cenu 1,650 Kč včetně DPH, 325 Kč sleva ze standardní ceny těchto šesti vín 1,975 Kč. Druhý a každý další karton nabízíme za cenu 1,550 Kč. I nadále platí, že kterékoliv víno z výběru měsíce, jež Vás oslovilo, si můžete následně zakoupit v režimu 5 + 1 zdarma. :-)

V rámci této akce je doprava zdarma, platí i pro jeden karton. Vína si můžete objednat mailem na adrese vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz nebo na našem e-shopu v sekci „AKCE“ na titulní straně.

 

V sadě na Vás čeká pět červených vín a jedno bílé víno. Podobně jako v předchozích letech, i v uplynulém roce mezi ta nejoblíbenější patřila vína z vinařství Boeri Alfonso, které letos zastupují tři ze šesti vín výběru. Kromě vín Boeri Alfonso se do výběru dostala tři další vinařství: Bergaglio Cinzia, La Carlina a La Ca Nova, každé po jednom víně. Absolutním ‚vítězem‘ bylo víno Barbera d’Asti DOCG z vinařství Boeri Alfonso, v prodeji byly dva ročníky: 2016 a 2017 (stejně jako v minulém roce).

Vinařství Boeri Alfonso je – bezesporu bez překvapení - nejoblíbenější vinařství (podle počtu prodaných láhví) pro rok 2019, na pomyslných stupních vítězů je doplňují dva zástupci ze ‚zbytku světa‘: portugalské vinařství Monte Novo e Figueirinha a rakouské vinařství Judith Beck. Pokud máte zájem o individuální výběr vín z těchto tří vinařství, nabízíme po celý leden slevu 10% ze standardních cen na všechna vína těchto tří vinařství, k Vaší objednávce připište heslo „Vítězové 2019“.   

Ve výběru měsíce ledna se můžete těšit na tato vína:

Vinařství Boeri Alfonso

Barbera d’Asti DOCG 2017, Zlatá medaile na PWT 2019 (6x za posledních 7 let ve výběru nejoblíbenějších vín) – nejprodávanější víno roku 2019, také díky ‚doprodeji‘ ročníku 2016, který získal Velkou zlatou medaili na PWT 2018

Porlapa 2014, Barbera d’Asti DOCG Superiore, Velká zlatá medaile na PWT 2018 (‚vlajková loď vinařství Boeri Alfonso a jedno z nejlepších vín v naší nabídce, poprvé ve výběru nejprodávanějších vín roku)

Martinette 2015, Barbera d’Asti DOCG Superiore, Velká zlatá medaile na PWT 2019 (7x za posledních 7 let ve výběru nejoblíbenějších vín a dlouhodobě Vaše nejoblíbenější víno :-))

Vinařství La Carlina

Bionzo 2016, Barbera d’Asti DOCG Superiore (vin. La Carlina),Velká zlatá medaile na PWT 2019 (poprvé ve výběru roku)

Vinařství La Ca Nova

Barbera d’Alba DOC 2016, Velká zlatá medaile na PWT 2019 (jedno z mých oblíbených vín, poprvé ve výběru roku)

Letos se povedlo, že všech pět červených vín jsou zástupci odrůdy Barbera. Jsem rád, že vína z mé nejoblíbenější odrůdy chutnají i Vám J.

Vinařství Bergaglio Cinzia

Grifone delle Roveri 2018, Gavi DOCG di Gavi, 3. místo ve Velkém testu vín Gavi di Gavi, Wine & Degustation (jediné bílé víno ve výběru, poprvé ve výběru roku)

 

Ještě připomínám nadcházející možnosti ochutnat naše vína:

Nenechte si uniknout unikátní příležitost ochutnat spoustu výtečných vín na Galadegustaci nejlepších vín ze soutěže Prague Wine Trophy 2019, která proběhne v úterý 28. ledna v hotelu Jalta Boutique Hotel (Václavské nám. 45, Praha 1); standardní vstupné 1000 Kč na osobu, můžeme zajistit VIP vstupenky za 700 Kč včetně bonusu – láhve vína Barbera d’Asti DOCG 2017 z vin. Boeri Alfonso (Zlatá medaile PWT 2019). Pro ‚fajnšmekry‘ nabízíme VIP vstupenku za 1100 Kč včetně bonusu – láhve vína Chianti Classico Riserva 2011 z vin. Montemaggio (Regionální šampión a Velká zlatá medaile PWT 2019), přihlášky a více informací na vinoprovas@vinoprovas.cz.

V předvečer Galadegustace připravujeme ochutnávku vín (nejen) z produkce vinařství Boeri Alfonso s osobní účastí pana Boeri. Termín: pondělí 27. ledna v usedlosti Horní Landhauska v Grébovce. Podrobnosti o ochutnávce včetně seznamu ochutnávaných vín najdete zde.  

 

Přeji Vám úspěšný start do nového roku a mnoho příjemných zážitků ve společnosti dobrých lidí a pěkných vín, třeba těch z výše uvedené nabídky :-)

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne