Kategorie

Slevy

Zvýhodněná nabídka pro měsíc květen - Sada vín z 'pětihvězdičkového' vinařství Boeri Alfonso

 (0)    0

Zvýhodněná nabídka pro měsíc květen - Sada vín z 'pětihvězdičkového' vinařství Boeri Alfonso
1. 5. 2020   

Vážení přátelé pěkných vín, 

Pro květnový výběr jsme pro Vás připravili sadu vín z produkce vinařství Boeri Alfonso. Současné období je, ... řekněme ‚všelijaké‘ a tak jsem vytáhl z klobouku ‚nejtěžší kalibr‘ – snad Vám vína z našeho (z více pohledů) prvního vinařství zakoupená s výraznou slevu pomohou zlepšit Vaši náladu :-). Podle předpovědí počasí má být tento květen podobný spíše aprílovému než letnímu počasí, proto jsem do výběru zařadil čtyři červená a dvě bílá vína. A kdyby se přece jen počasí ‚zváhlo‘ k letnímu charakteru, máte možnost si vychutnat vína Prosecco z bio vinařství Perlage, celý měsíc květen za zvýhodněné ceny :-)

Karton vín pro měsíc květen nabízíme za akční cenu 1,195 Kč včetně DPH, 280 Kč sleva ze standardní ceny těchto šesti vín 1,475 Kč. Druhý a každý další karton si můžete koupit za cenu 1,095 Kč. V rámci této akce je doprava zdarma, platí i pro jeden karton. Vína si můžete objednat mailem na adrese vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz nebo na našem e-shopu v sekci „AKCE“ na titulní straně.

Ve výběru měsíce května se můžete těšit na tato vína:

Monferrato DOC Dolcetto 2019. Někdy jsou vína Dolcetto přirovnávána svým charakterem k vínům Beaujolais. Naše víno Monferrato Dolcetto je univerzální víno, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr.

Barbera d’Asti DOCG 2018. Podobně jako předchozí odrůda i vína Barbera jsou považována za univerzálního společnka k širokému pokrmů. Tato Barbera je základní víno vinařství, příjemné ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Doporučuji zvláště k těstovinám a lehkým úpravám masa.

Martinette 2016 (Barbera d’Asti DOCG Superiore). Prostřední úroveň ze tří vín Barbera v nabídce vinařství, zrálo v barrique soudcích (zhruba jedna třetina v nových a dvě třetiny v použitých). Harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Bezkonkurenční víno v poměru kvalita/cena, dlouhodobě naše nejprodávanější víno!

Noto 2008, Monferrato DOC Rosso (Nebbiolo). Noto je víno vytvořené ve stylu tradičních vín Barolo, bohaté víno s dlouhým obdobím vyzrávání (víno přišlo na trh 9 roků po sklizni). Doporučujeme k pokrmům z červeného masa a zvěřiny. Také pro vychutnání samotného vína při výjimečné příležitosti.

Delicious 2018, Vino Bianco. „Delicious“ je výraz používaný v piemontském dialektu pro „něco krásné a delikátní“. Takové je i toto víno - jednoduché svěží víno vhodné především k jídlu – doporučuji k zeleninovým salátům, pokrmům z ryb a mořských plodů. Dominantní odrůdou v této kupáži je odrůda Cortese, typická pro oblast Piemonte a známá především díky vínům Gavi, která se z odrůdy Cortese vyrábí.

Bevion 2018, Piemonte DOC Chardonnay. Chardonnay je jediná globální odrůda, kterou si vinaři v Piemontu oblíbili. Víno Bevión zrálo čistě na nerezu a je výtečný společník k jídlu: salátům, předkrmu nebo hlavnímu chodu z těstovin, ryb nebo mořských plodů. Lze jej též vhodně kombinovat s jemnými sýry.

Ať Vám příjemné chvíle s víny z našeho výběru pomohou při překonávání obtíží, které nám současná doba přináší! Jak je u našich výběrů měsíce zvykem, pokud Vám některá vína zachutnají, máte možnost si tato vína doplnit do své domácí vinotéky systémem 5 + 1 zdarma. :-)

 

A pokud Vám můj výběr nevyhovuje, můžete si sestavit svů vlastní: vyberte si libovolných (alespoň) šest vín z produkce vinařství Boeri Alfonso a do poznámky napište „Sleva Boeri“ a my Vám na tato vína dáme slevu 10%. Sleva bude odečtena na faktuře, na e-shopu objednávejte za standardní ceny.  

 

Přeji Vám příjemných zážitků ve společnosti pěkných vín, třeba těch z výše uvedené nabídky. A optimistickou mysl pro nadcházející týdny :-)

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne