Kategorie

Slevy

Zvýhodněná nabídka pro měsíc duben - Sada vín pro jarní dny

 (0)    0

Zvýhodněná nabídka pro měsíc duben - Sada vín pro jarní dny
8. 4. 2020   

Vážení přátelé pěkných vín,


Jaro je konečně tady, ale radost z pěkného počasí je zkalena současnou situací. Nezbývá než zatnout zuby a vydržet aktuální diskomfort v omezené možnosti pohybu. Pokusíme se Vám pomoci překonat toto období tam, kde můžeme – dubnový výběr nabízíme s výjimečně vysokou slevou. Ve výběru měsíce dubna v nabídce najdete ‚vybalancovanou‘ nabídku – tři bílá a tři červená vína. Tak budete připraveni na obě varianty aprílového počasí, ať už bude hřát sluníčko nebo přijde studená vlna
J Všechna vína pochází z Itálie, od dvou vinařů: čtyři z vinařství Scriani z regionu Veneto a Bergaglio Cinzia z regionu Piemont. Užijte si příjemné chvíle s víny z naší nabídky!  

Karton vín pro vítání jara nabízíme za super akční cenu 1,395 Kč včetně DPH, 375 Kč sleva ze standardní ceny těchto šesti vín 1,770 Kč. Druhý a každý další karton si můžete koupit za cenu 1,295 Kč. V rámci této akce je doprava zdarma, platí i pro jeden karton. Vína si můžete objednat mailem na adrese vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz nebo na našem e-shopu v sekci „AKCE“ na titulní straně.

 

Ve výběru měsíce dubna se můžete těšit na tato vína:

Scriani (Veneto)

Valpolicella DOC Classico 2019. Valpolicella, ‚klasická kupáž‘ z odrůd Corvina/Corvinone, Molinara a Rondinella, je mladé, lehké a harmonické víno vhodné k drůbeži, těstovinám, rizotu nebo studeným předkrmům. 

Valpolicella DOC Superiore Classico 2018. Valpolicella Superiore je podobně jako předchozí víno kupáž z tradičních odrůd oblasti Valpolicella. K výrobě vína byly vybrány jen nejlepší hrozny a víno zrálo 12 měsíců v dubovém sudu. Víno Valpolicella Superiore doporučujeme k pečenému masu nebo k výběru vyzrálých sýrů.

Valpolicella Ripasso DOC Superiore Classico 2018. Název vína Valpolicella Ripasso je odvozen od metody ‚ripasso‘ tj. druhým použitím suroviny po výrobě vín Amarone a Recioto ve spojení s vínem Valpolicella Classico. V závěru víno zrálo 18 měsíců v dubovém sudu. Víno Valpolicella Ripasso doporučujeme k většině úprav červeního masa, obzvláště vynikne ve spojení s grilovaným nebo pečeným masem, nebo k výběru vyzrálých sýrů.

Pinot Grigio delle Venezie DOC 2019. Pinot Grigio (Rulandské šedé) je – vedle šumivých vín Prosecco – v zahraničí nejznámějším 'italským' vínem. Zde můžeme ochutnat příjemné, lehké víno vhodné k zeleninovým salátům, rybě  nebo méně výrazným úpravám drůbeže.  

Bergaglio Cinzia (Piemont)

La Fornace 2018, Gavi DOCG. Vína Gavi jsou založena na typické odrůdě regionu Piemont, Cortese. Víno La Fornace se vyznačuje jemnou kombinací květinových a ovocných vůní a chutí, doporučujeme jej k polévkám, pokrmům z ryb nebo čerstvým sýrům.

Grifone delle Roveri 2018, Gavi DOCG di Gavi. Vína Gavi patří mezi nejlepší bílá vína Itálie a toto ‚první víno‘ vinařstvi Bergaglio toto potvrzuje. Díky zrání na kvasničních kalech se víno Grifone delle Roveri vyznačuje výraznou směsí ovocných chutí v kombinaci s lučním medem a kořením. Doporučujeme jej k polévkám, pokrmům z ryb, i výraznějším, a drůbeže.

 

Přeji Vám příjemných zážitků ve společnosti pěkných vín, třeba těch z výše uvedené nabídky. A optimistickou mysl pro nadcházející týdny J

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne