Kategorie

Slevy

Zvýhodněná nabídka měsíce - výběr lehkých vín z produkce Judith Beck

 (0)    0

Zvýhodněná nabídka měsíce - výběr lehkých vín z produkce Judith Beck
3. 6. 2018   

Vážení přátelé pěkných vín,


Dnes jen krátce. Vypadá to, že léto začalo s plnou silou již od konce května. Aktuální klimatické situaci je třeba přizpůsobit i náš ‚pitný režim‘. Pokud jde o víno, hodí se pít spíše vína lehčí s nižším obsahem alkoholu. Na ‚vysokovoltážní‘ vína dojde zase na podzim, anebo při občasných ochlazeních. Proto jsem do výběru měsíce června vybral vína Judith Beck, která – kromě toho, že jsou výtečná a že reprezentují charakter vín typických pro náš středoevropský region – se vyznačují výrazně nižším obsahem alkoholu než vína z produkce italských vinařů, obsah alkoholu se u všech vín z této nabídky pohybuje v rozmezí 12.0-12.5%.            

Červnový výběr bude Sada vín z produkce Judith Beck. Karton vín (3 bílá a 3 červená) z produkce Judith Beck nabízíme za akční cenu 1,465 Kč včetně DPH, 275 Kč sleva ze standardní ceny těchto šesti vín 1,740 Kč. Druhý a každý další karton si můžete koupit za cenu 1,395 Kč. V rámci této akce je doprava zdarma, platí i pro jeden karton. Vína si můžete objednat mailem na adrese vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz nebo na našem e-shopu v sekci „AKCE“ na titulní straně. Užijte si příjemné chvíle s víny z naší nabídky!

Ve výběru měsíce června se můžete těšit na tato vína:

Blaufrankisch 2016. Frankovka dává vína s vyšší kyselinkou a znatelnými tříslovinami. Naše frankovka je čerstvé, příjemné víno pro konzumaci ‚právě teď‘, i když má potenciál pro několikaletou archivaci. Univerzální víno vhodné k většině pokrmů, ale výborné je především k pokrmům z červeného i bílého masa, těstovinám a sýrům. 

Beck Ink 2015. Jediné neodrůdové víno ve výběru, kupáž dvou tradičních odrůd středoevropského regionu: 90% Zweigeltrebe a 10% Svatovavřinecké. Beck Ink je univerzální víno k většině pokrmů, ale výborné je především k pokrmům z červeného masa a tepelně upravené zeleniny, ať už dušeným nebo grilovaným. 

Zweigelt 2015. Zweigeltrebe je čerstvé, příjemné víno. Univerzální společník k většině pokrmů, ale zvláště vhodné je k pokrmům z červeného masa a tepelně upravené zelenině, ať už dušené nebo grilované.

Chardonnay 2017. Elegantní víno z odrůdy Chardonnay (jediné víno s obsahem alkoholu 13.0%), doporučujeme párování se zeleninovými saláty, pokrmy z ryb a těstovinami, případně lehčím úpravám drůbeže.

Neuburger 2017. Čerstvé víno z odrůdy Neuburské, doporučujeme párování se středně výraznými jídly, jako jsou pokrmy z drůbežího masa, těstoviny, rizoto s houbami nebo grilovaná zelenina.

Weissburgunder 2017. Čerstvé víno s jemnou mineralitou z odrůdy Rulandské bílé, doporučujeme párování s drůbeží nebo středně výraznými jídly jako jsou těstoviny, rizoto s houbami nebo grilovaná zelenina.

Všechna výše uvedená vína pochází z organické produkce. Jsou výtečná k pití ‚právě teď‘, ale současně mají i potenciál k několikaleté archivaci.

 

Teď už jen informace o ‘vinařství měsíce května’ se slevou minimálně 10%. Tento měsíc jsme pro Vás vybrali vinařství Ghione Anna, kde Anna Ghione společně se svým otcem vytváří nádherná vína z typických odrůd Piemontu: Barbera, Brachetto a Moscato, doplněná vínem z globální odrůdy Chardonnay. Věřím, že Vám naše nabídka elegantních vín z Piemontu podpořená zajímavými slevami přijde vhod :-)

 

Přeji Vám mnoho příjemných zážitků ve společnosti dobrých lidí a pěkných vín, třeba těch z výše uvedené nabídky :-)

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne