Kategorie

Slevy

Zvýhodněná nabídka měsíce - Sada vín Zweigeltrebe

 (0)    0

Zvýhodněná nabídka měsíce - Sada vín Zweigeltrebe
1. 6. 2020   

Vážení přátelé pěkných vín,


Pro červnový výběr jsme pro Vás připravili sadu vín Zweigeltrebe. Po delší době zase čistě odrůdová sada. I když je naše nabídka zaměřená na italská vína, pijeme i vína ‚odjinud‘. A vína z odrůdy Zweigeltrebe jsou moje láska. Vždy se mi rozbuší srdce, když mám ve sklence pěkný ‚cvajgl‘
J:-) Do aktuální sady jsem pro Vás vybral z naší nabídky šest rakouských Zweigelt-ů: čtyři vína pochází z regionu Burgenland ze dvou vinařství Judith Beck a Sepp Moser (obě vinařství ‚bio‘) a dvě vína z regionu Weinviertel z vinařství Karl Neustifter. Podle předpovědi počasí má být červen spíše uplakaný a tak červená vína zajisté přijdou vhod. Nabídku bílých vín ‚pro letní pohodu‘ si necháme na prázdninové měsíce :-) A kdyby se přece jen počasí ‚zváhlo‘ k letnímu charakteru, máte možnost si vychutnat vína Prosecco z bio vinařství Perlage, celý měsíc červen stále za zvýhodněné ceny :-) 

Karton vín pro měsíc květen nabízíme za akční cenu 1,675 Kč včetně DPH, 265 Kč sleva ze standardní ceny těchto šesti vín 1,940 Kč. Druhý a každý další karton si můžete koupit za cenu 1,575 Kč. V rámci této akce je doprava zdarma, platí i pro jeden karton. Vína si můžete objednat mailem na adrese vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz nebo na našem e-shopu v sekci „AKCE“ na titulní straně.

 

Ve výběru měsíce června se můžete těšit na tato vína:

Zweigelt 2015, BIO qualitatswein od Judith Beck. Víno zrálo 6 měsíců v použitých barrique soudcích, příjemné víno pro konzumaci 'právě teď'. Univerzální víno k většině pokrmů, ale zvláště vhodné je k pokrmům z červeného masa a tepelně upravené zelenině, ať už dušené nebo grilované.

Zweigelt Classic Style 2018, BIO qualitatswein od Sepp Moser. Zrálo v nerezovém tanku, víno vhodné k většině pokrmů, výborné je k těstovinám, tepelně upravené zelenině, pokrmům z bílého i červeného masa.

Zweigelt Ried Hedwighof Style 2017, BIO qualitatswein od Sepp Moser. Hrozny pochází z ‚cru‘ vinice Hedwighof v Apletonu, víno zrálo v nerezovém tanku, víno vhodné k většině pokrmů, výborné je k těstovinám, tepelně upravené zelenině, pokrmům z bílého i červeného masa. Ale také k vychutnání vína samotného.

Zweigelt Reserve 2017, BIO qualitatswein od Sepp Moser. Hrozny pochází z vybraných poloh ze stejné vinice jako předchozí víno. Zrálo 18 měsíců v použitých barrique soudcích, velké víno vhodné k vychutnání si vína ‚jen tak‘, ale můžeme je samozřejmě  párovat i širokému spektru pokrmů – tepelně upravené zelenině, pokrmům z červeného masa, výběru sýrů... Mějme ale na paměti, že máme ve sklence sebevědomé víno, které potřebuje na talíři pokrm ‚odpovídajících vlastností‘ :-)

Zweigelt Klassik 2016, qualitatswein od Karl Neustifter. Zrálo v nerezovém tanku. Základní Zweigelt z produkce vinařství, čerstvé ovocité víno vhodné k širokému spektru pokrmů, ať už z masa nebo zeleninovým pokrmům.

Zweigelt Exklusiv 2012, qualitatswein od Karl Neustifter. Hrozny pocházejí z výjimečné polohy, víno zrálo ve středně velkém dubovém sudu. Výrazné ovocité víno vhodné k širokému spektru pokrmů, ať už z masa nebo zeleninovým pokrmům, k výběru vyzrálých sýrů nebo 'jen tak'. 

 

Ať Vám příjemné chvíle s víny z našeho výběru pomohou při překonávání obtíží, které nám současná doba přináší! Jak je u našich výběrů měsíce zvykem, pokud Vám některá vína zachutnají, máte možnost si tato vína doplnit do své domácí vinotéky systémem 5 + 1 zdarma. :-)

 

Přeji Vám příjemných zážitků ve společnosti pěkných vín, třeba těch z výše uvedené nabídky. A optimistickou mysl pro nadcházející týdny :-)

 

František Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne