Kategorie

Slevy

Zvýhodněná nabídka měsíce - Sada nejoblíbenějších vín roku 2020

 (0)    0

Zvýhodněná nabídka měsíce - Sada nejoblíbenějších vín roku 2020
3. 1. 2021   

Vážení přátelé pěkných vín,


Zdravím Vás a těším se na naši společnou komunikaci v novém roce! A hlavně se těším, že se budeme moci opět setkávat na ochutnávkách a se sklenkou v ruce ochutnat a vychutnat některá z našich vín :-)
 Do té doby Vám budu nabízet vína pro Vaše domácí ochutnávky. I v nadcházejícím roce Vám budu nabízet zvýhodněné nabídky měsíce podle zavedeného schématu. Ve zvýhodněné nabídce pro měsíc leden Vám již tradičně nabízím Sadu nejoblíbenějších vín roku 2020 „pro vychutnání“ (měřeno počtem prodaných láhví :-) ). Karton těchto nejprodávanějších vín roku 2020 nabízíme za akční cenu 2,490 Kč včetně DPH, 450 Kč sleva ze standardní ceny těchto šesti vín 2,940 Kč. Druhý a každý další karton nabízíme za cenu 2,340 Kč. I nadále platí, že kterékoliv víno z výběru měsíce, jež Vás osloví, si můžete následně zakoupit v režimu 5 + 1 zdarma. :-)

 

Do letošního výběru se překvapivě dostala i dvě vína, která patří mezi naše nejdražší, proto je cena letošního výběru vyšší, než bývá obvyklé. Nabízíme Vám i ‚ekonomickou‘ variantu výběru měsíce „pro potěšení“, podrobnosti najdete pod seznamem vín pro hlavní výběr.

 

V rámci této akce je doprava zdarma, platí i pro jeden karton. Vína si můžete objednat mailem na adrese vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz nebo na našem e-shopu v sekci „AKCE“ na titulní straně.

 

Letošní sada nejoblíbenějších vín je čistě červená a všechna vína pochází z produkce italských vinařů. Podobně jako v předchozích letech, i v uplynulém roce mezi ta nejoblíbenější patřila vína z vinařství Boeri Alfonso, které letos opět zastupují tři ze šesti vín výběru. Kromě vín Boeri Alfonso se do výběru dostala vína dvou dalších vinařství: La Ca Nova, zastoupené dvěma víny a Antonio Sasa s jedním vínem. Absolutním ‚vítězem‘ bylo víno Barbera d’Asti DOCG z vinařství Boeri Alfonso (stejně jako v minulém roce), v prodeji byla vína celkem tří ročníků: doprodej 2017, 2018 a nejnovější 2019.

 

Vinařství Boeri Alfonso je – bezesporu bez překvapení – Vaše nejoblíbenější vinařství (podle počtu prodaných láhví) pro rok 2020, stejně jako v předchozích letech. Na pomyslné stupně vítězů se dostala i dvě výše zmíněná vinařství – La Ca Nova na místě druhém a Antonio Sasa na místě třetím. Pokud máte zájem o individuální výběr vín z těchto tří vinařství, nabízíme po celý leden slevu 10% ze standardních cen na všechna vína těchto tří vinařství, k Vaší objednávce připište heslo „Vítězové 2020“. Všechna tři vinařství získala v letošním – pardon, již v loňském ;-) – ročníku soutěže Prague Wine Trophy titul ‚5-hvězdičkové vinařství‘.    

 

Ve výběru měsíce ledna se můžete těšit na tato vína:

Vinařství Boeri Alfonso

Barbera d’Asti DOCG 2019nejprodávanější víno roku 2020. Víno bylo 7x za posledních 8 let ve výběru nejoblíbenějších vín a ‚atakuje‘ pozici dlouhodobě nejprodávanějšího vína Martinette. Ročník 2019 jsme zařadili do naší nabídky nedávno.  

Martinette 2016, Barbera d’Asti DOCG Superiore. Vaše dlouhodobě nejoblíbenější víno, 8x za posledních 8 let ve výběru nejoblíbenějších vín J Velká zlatá medaile v PWT 2020

Porlapa 2016, Barbera d’Asti DOCG Superiore. Vlajková loď vinařství Boeri Alfonso a jedno z nejlepších vín v naší nabídce, podruhé za sebou ve výběru nejprodávanějších vín roku. Velká zlatá medaile na PWT 2020.

Vinařství La Ca Nova

Langhe DOC Nebbiolo 2017. Poprvé ve výběru roku. U ročníku 2017 (Velká zlatá medaile v PWT 2020) máme již jen malou zásobu, brzy jej nahradíme vínem ročníku 2018.

Montestefano 2017, Barbaresco DOCG, velké víno z ‚cru‘ vinice. Poprvé ve výběru roku. Nabízíme již nový ročník vína namísto ročníku 2016, který již byl vyprodán (Velká zlatá medaile v PWT 2020).

Vinařství Antonio Sasa

Martina 2014, Brunello di Montalcino DOCG, jedno z nejslavnějších vín Itálie. Poprvé ve výběru roku. Velká zlatá medaile v PWT 2020.

 

Sada nejoblíbenějších vín roku 2020, II. „pro potěšení

Protože se mezi nejprodávanější vína roku tentokrát dostala i dvě vína, která zvyšují cenu našeho výběru nad obvyklou úroveň, nabízíme také následující variantu:

Barbaresco DOCG 2017 namísto Montestefano 2017, Barbaresco DOCG. ‚Základní‘ víno víno Barbaresco, nicméně vynikající kvality – opakovaně získává Velkou zlatou medaile v soutěži PWT (ročník 2017 získal hodnocení 93 bodů).    

Martina Rosso 2017, Rosso di Montalcino DOC namísto vína Martina 2014, Brunello di Montalcino DOCG. ‚Druhé‘ víno ze stejné denominace, udělané z hroznů, které neprošly závěrečným náročným výběrem pro výrobu vína DOCG. Novinka v naší nabídce.

S těmito víny si budete moci ochutnat vína stejného charakteru, jako jsou velká vína v hlavním výběru, pouze s relativně menší intenzitou chuťových zážitků. Ale za výrazně nížší cenu :-)  

Ostatní čtyři vína zůstávají beze změny.

Variantu výběru měsíce ‚pro potěšení‘ si můžete objednat za akční cenu 1,950 Kč včetně DPH, druhý a každý další karton pak za cenu 1,850 Kč. I zde platí, že kterékoliv víno z tohoto výběru měsíce, jež Vás osloví, si můžete následně zakoupit v režimu 5 + 1 zdarma. :-)

 

Přeji Vám úspěšný start do nového roku. Věřme, že bude lepší než ten předchozí a vrátí nás do ‚normálního‘ života. A opět se budeme moci setkávat a sdílet příjemné zážitky z pěkných vín, třeba těch z výše uvedené nabídky :-)

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne