Kategorie

Slevy

Zvýhodněná nabídka měsíce - letní výprodej skladu

 (0)    0

Zvýhodněná nabídka měsíce - letní výprodej skladu
4. 8. 2019   

Vážení přátelé pěkných vín,


Tento měsíc máme pro Vás netradiční nabídku: pro měsíc srpen jsme náš pravidelný Výběr měsíce spojili s úklidem skladu – brzy začneme dovážet vína pro nadcházející sezónu a pro nové dovozy potřebujeme uvolnit místo ve skladu, pomůžete nám? Abychom Vám výběr vín usnadnili (anebo naopak? ;-) ), zlevnili jsme výrazně všechna ‚letní‘ vína. Sestavte si výběr měsíce sami a nemusí to být ‚jen‘ jeden 6-ový kartón – čím více si koupíte, tím více ušetříte. :-)
 U většiny vín se s vyšším počtem objednaných láhví sleva zvyšuje. Naši nabídku ‚letních‘ vín najdete na našich stránkách:

vína bílá

vína šumivá a perlivá

vína růžová 

A jak je u našich výběrů měsíce zvykem, pokud Vám některá vína zachutnají, máte možnost si po dobu následujících tří měsíců doplnit do své domácí vinotéky systémem 5 + 1 zdarma. Tato nabídka platí i pro nezlevněná červená vína, která si do svého výběru měsíce přidáte (podmínkou je, že v objednávce bude alespoň polovina ‚letních‘ vín). :-) Užijte si příjemné chvíle s víny z naší nabídky!  

Tentokrát cena výběru měsíce záleží čistě na Vás. Samozřejmě platí, že v rámci této akce je doprava zdarma, platí i pro jeden karton. Vína si můžete objednat mailem na adrese vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz nebo na našem e-shopu.

Ještě informace o ‚vinařství měsíce‘ – tento měsíc jsme pro Vás vybrali vinařství Boeri Alfonso, naše první a stále nejoblíbenější, nejprodávanější a nejlepší Barbery produkující vinařství :-) Využijte výjimečnou příležitost koupit si jejich výtečná vína z (nejen) odrůdy Barbera a ‚předplatit‘ si slevu 5 + 1 pro podzimní měsíce :-) :-) :-)

 

Tato nabídka platí do konce srpna nebo do vyprodání zásob jednotlivých vín. Přeji Vám mnoho příjemných zážitků ve společnosti dobrých lidí a pěkných vín, třeba těch z naší letní nabídky! :-)

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne