Kategorie

Slevy

Wine & Degustation: Velký test vín Barbera - úspěch pro naše vína

 (0)    0

Wine & Degustation: Velký test vín Barbera - úspěch pro naše vína
14. 3. 2020   

Vážení přátelé pěkných vín,


V současné neveselé situaci, kdy se na nás valí špatné zprávy a omezení zprava, zleva, je třeba každé pozitivní zprávy. Jedna taková zpráva, alespoň pro mne, přišla s aktuálním vydáním časopisu Wine & Degustation, ve kterém je uveřejněn přehledový článek o vínech odrůdy Barbera spojený s Velkým testem vín z této odrůdy. Odrůda Barbera je moje oblíbená a naše nabídka vín z této odrůdy je velmi široká. Výběr z našich vín Barbera jsme dodali do testu a troufám si říci, že s vynikajícím výsledkem:

La Maresciala 2016 z vinařství Agostino Pavia s oceněním nad 90 bodů zvítězila v prestižní kategorii Barbera d’Asti DOCG Superiore a získala Zlatou medaili W&D (toto víno získalo v loňském hodnocení časopisu Decanter Platinovou medaili za 97 bodů)

La Balzana 2016 z vinařství Ivaldi Franco získalo za třetí místo ve stejné kategorii  Bronzovou medaile W&D (toto víno získalo na loňském Vinitaly titul „5StarWines“ a bylo zařazeno mezi 100 nejlepších vín Itálie pro rok 2019)

A do třetice, Rataraura 2016 z vinařství Rocco di Carpeneto získalo Stříbrnou medaili W&D za druhé místo v kategorii Barbera del Monferrato DOCG Superiore

Gratulujeme oceněným vínům!

Výše uvedená i další vína Barbera si můžete objednat na našem e-shopu, nabídka je skutečně široká a zahrnuje řadu vín oceněných Velkou zlatou medailí v soutěži Prague Wine Trophy. Naši nabídku neustále aktualizujeme a rozšiřujeme, určitě si vyberete. Otevřeme si láhev pěkného vína a bojujme tak proti blbé náladě! :-)

Přeji Vám příjemných zážitků ve společnosti dobrých lidí a pěkných vín, třeba těch z výše uvedené nabídky. A hlavně pevné zdraví! :-)

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne