Kategorie

Slevy

Vánoční nabídka pro přátele pěkných vín

 (0)    0

Vánoční nabídka pro přátele pěkných vín
2. 12. 2020   

Vážení přátelé pěkných vín,

Přichází poslední měsíc tohoto – pro mnohé z nás náročného – roku, který pro mnohé z nás přináší shon a stres ale také příležitost k zastavení a vychutnání si pěkných vín. Pokud chcete odměnit sebe nebo své blízké mimořádnými víny (a pak nejlépe ‚stavit se u nich na skleničku pěkného vínka‘ ;-) ), přicházíme Vám vstříc s naší prosincovou nabídkou. Je to také náš vánoční dárek a poděkování pro Vás za Vaši celoroční přízeň. Přinášíme Vám půltucet slev a také

půltucet dobrých důvodů proč koupit vánoční vína právě u Víno pro Vás:

  1. Snažíme se nabízet vína, která jsme sami přechutnali a která nám chutnají. Proto si troufáme stát za kvalitou našich vín. To dokazují i výsledky našich vín v soutěži Prague Wine Trophy – letos potvrzené ziskem šesti titulů „5-hvězdičkové vinařství“ pro ‚vynikající vinařství s nejvyšším standardem kvality vín‘ – konkrétně vinařství  Antonio Sasa, Boeri Alfonso, Cascina Massara, Gomba Boschetti, La Ca Nova a Scriani. Výběr vín z produkce těchto vinařství je sázka na jistotu. Ale nejenom z těchto šesti vinařství, vysokou kvalitu výběru našich vín potvrdila individuální ocenění našich vín: 3x Šampión, 4x Regionální šampión, 32x Velká zlatá medaile a 26 x Zlatá medaile - celkem 61 individuálních ocenění a 2. místo pro naši společnost mezi dovozci.   
  2. V průběhu prosince nabízíme všechny odrůdové výběry (Barbera, Dolcetto a Nebbiolo) z předchozích měsíců, ať už chcete svoji objednávku zopakovat anebo jste se nerozhodli včas a některé z výběrů Vás minuly. Výběry nabízíme za stejných podmínek, jako byly původně nabízeny. Upozorňuji, že některá vína z původních výběrů jsou již vyprodána, v takovém případě jsem udělal změnu oproti původní nabídce. Takže: čekají na Vás odrůdové sady Dolcetto pro potěšení, Dolcetto pro vychutnání,Nebbiolo pro potěšení, Nebbiolo pro vychutnání,Barbera pro potěšení a Barbera pro vychutnáníPokud se se rozhodnete pro ‚širší prochutnávání‘, ať už v rámci jedné odrůdy nebo napříč odrůdami, při objednání dvou odrůdových sad nabízíme dodatečnou slevu 5% na obě sady a při objednání tří odrůdových sad nabízíme dodatečnou slevu 8% na všechny tři sady. Objednávejte za standardní ceny, slevu Vám odečteme na faktuře.  
  1. Všechny degustační sady vín, které Vám nabízíme v průběhu celého roku, dostanete v prosinci s dodatečnou slevou 5%. Vyberte si odrůdové nebo regionální sady a porovnejte, jak jednotlivá vína vyhovují Vašemu patru: Sada vín ‚devadesátek‘ ze soutěže PWT, Zlatá vína ze soutěže PWT, Rakouská vína oceněná v soutěži PWT, Vína z ‚nejlepších poloh‘ Itálie, Piemont bílý, Piemont červený, Sada vín Gavi, Sada vín Nebbiolo, Sada vín Barbera d’Asti, Sada vín Dolcetto,Srovnávací sada vín Barbera – Nebbiolo, Malá sada Sangiovese, Velká sada Sangiovese. Objednávejte za standardní ceny, slevu Vám odečteme na faktuře.
  2. Pro příznivce individuálního výběru nabízíme pro naše vína (neplatí pro Sady a pro francouzská vína) vánoční slevu: vytvořte si svůj vlastní výběr vín a získejte množstevní slevu 5% při objednávce 6 láhví, 10% při objednávce 12 láhví a 15% při objednávce 18 a více láhví (slevy odečítáme z publikovaných cen). Objednávejte za standardní/publikované ceny, množstevní slevu Vám odečteme na faktuře.        
  3. V průběhu svátků se chceme ‚odměnit‘ i víny, která v průběhu roku běžně nepijeme. Nabízíme plošnou slevu 10% na všechna vína z francouzské oblasti Bordeaux. Sleva je již uplatněna na e-shopu, u některých vín nabízíme i vyšší slevy při větší objednávce. Pokud máte zájem o vína Bordeaux z vyšší cenové kategorie, obraťte se na nás, nabídneme Vám vína individuálně.
  4. Pokud jste neměli čas nebo možnost nakoupit pro své blízké dárky k Vánocům, nabízíme Vám Dárkové poukazy pro nákup v našem e-shopu – v hodnotě 500 Kč, 1000 Kč a 2000 Kč a pokud chcete Vaše blízké obdarovat Dárkovým poukazem v individuální hodnotě - připomínající určitý letopočet, věk (třeba v týdnech nebo ještě lépe ve dnech ;-) ), osobní šťastné číslo nebo prostě jakoukoliv částku mimo námi nabízené hodnoty :-)     

 

Vína si můžete objednat na našem e-shopu nebo pošlete zprávu na adresu vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz.

 

Při objednávce napište do poznámky “VÁNOCE“ aby byla Vaše sleva započítána.

 

Srdečně vás zdravím, přeji krásný adventní čas a pohodové vánoční svátky! A mnoho příjemných zážitků ve společnosti dobrých lidí (v přiměřeně velkém kolektivu :-)) a pěkných vín, třeba těch z naší nabídky :-)

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne