Kategorie

Slevy

Vánoční nabídka od Víno pro Vás

 (0)    0

Vánoční nabídka od Víno pro Vás
20. 12. 2020   

Vážení přátelé pěkných vín,


Vánoce jsou téměř za dveřmi. Nechci eskalovat ‚nákupní šílenství‘, které je letos díky předchozím omezením ještě větší, než tomu bývá obvykle. Ale pokud se ještě chystáte na nákupy vánočních dárků pro své blízké, nabízím možnost nákupu z tepla domova. Pro ty, kteří si umí vychutnat láhev pěkného vína, může být kartón – nebo i jednotlivé láhve – pěkných vín zajímavý a oceněný dárek :-)
 Naše níže uvedená prosincová nabídka je stále platná, s několika drobnými změnami v případě již vyprodaných vín.

Objednávky zadané dnes nebo do pondělního rána vypravíme ještě týž den. Při dopravě kurýrní službou bychom měli zvládnout doručení během úterka nebo středy. Samozřejmě, tak jako ve světě financí platí pravidlo pro investice „minulé výnosy nejsou zárukou výnosů budoucích“, tak i dopravě během posledních dnů před Vánoci může nastat cokoliv. Ale dosud služba Messenger zvládala doručení našich zásilek na jedničku a až na několik málo výjimek doručila všechny zásilky druhý den po podání. Takže milovníci adrenalinu si mohou objednávat vína až do úterního rána ;-)

Pro zákazníky z Prahy a okolí, kteří si chtějí vína vyzvednout osobně jsme k dispozici během pondělí a úterý. Ve středu už budeme strojit stromek a dělat bramborový salát. V krajním případě bude možné vyzvednutí vín i ve středu, ale jenom po předchozí domluvě :-)

Volbu dopravy Zásilkovna nebo Uloženka nedoporučujeme, pokud chcete vína ještě do Vánoc.

 

Pokud nechcete spoléhat na dochvilnost dopravy objednávek během těchto posledních dnů nebo si nejste jisti, jakými víny byste své blízké potěšili, nabízíme Vám Dárkové poukazy pro nákup v našem e-shopu – v hodnotě 500 Kč, 1000 Kč a 2000 Kč a pokud chcete Vaše blízké obdarovat Dárkovým poukazem také v individuální hodnotě - připomínající určitý letopočet, věk (třeba v týdnech nebo ještě lépe ve dnech ;-) ), osobní šťastné číslo nebo prostě jakoukoliv částku mimo námi nabízené hodnoty J Dárkové poukazy posíláme elektronicky, takže můžete objednávat ‚do poslední chvíle‘, teoreticky ještě ve čtvrtek kdybyste při závěrečné kontrole dárků pod stromečkem zjistili, že jste na někoho zapomněli anebo že je třeba někde ještě ‚přitlačit‘ na hodnotě dárků :-)  

 

Vína a poukazy si můžete objednat na našem e-shopu nebo pošlete zprávu na adresu vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz.

 

Srdečně vás zdravím, přeji Vám a Vašim blízkým šťastné, veselé a pohodové vánoční svátky!

 

A také mnoho příjemných zážitků ve společnosti dobrých lidí (pro tentokrát raději zůstaňme v kruhu rodinném :-) ) a pěkných vín, třeba těch z naší nabídky :-)

 


Jan Šamla
www.vinoprovas.cz
facebook.com/vinoprovas
tel. 608 404 222

 

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne