Kategorie

Slevy

PF 2019 ještě jednou

 (0)    0

PF 2019 ještě jednou
5. 1. 2019   

Vážená paní, vážený pane,


Děkuji za Vaši přízeň v průběhu uplynulého roku 2018 a těším se na další osobní setkání u sklenky pěkného vína (nejbližší možnosti: Galadegustace PWT 30. ledna; ochutnávka italských vín ve Viničním altánu 21.února) nebo komunikaci prostřednictvím ‘elektronických kanálů’ i v nadcházejícím roce 2019.

Jsem rád, že jste si naše vína oblíbili a snažím se pro Vás neustále vybírat z téměř nekonečné nabídky italských vín zajímavá a z pohledu ‚kvalita-cena‘ výhodná vína. V uplynulém roce se nám podařilo získat do naší nabídky tři vinařství: v první řadě La Ca Nova s výtečnými víny Barbaresco a neméně pěkným vínem Barbera d’Alba, mým oblíbeným; dále Agostino Pavia s výběrem pěkných vín Barbera d’Asti a z regionu Kampánie vinařství Il Verro s víny ze starodávných lokálních odrůd Casavechia, Coda di Pecora a Palagrello Bianco a Palagrello Nero, o kterých jsem ani já do minulého roku neslyšel. V roce 2019 pro Vás chystáme opět několik novinek, jednak další rozšíření nabídky vín z oblasti Piemont, která je pro nás srdeční záležitost, ale máme v hledáčku i několik vinařství z regionů, které naše nabídka zatím nepokrývá. Nás teď čeká období intenzivního ochutnávání a vybírání těch nejlepších vín pro Vás ;-) Jakmile budeme mít vybráno, představíme Vám naše nová vinařství a jejich vína ;-)

Kromě rozšiřování naší nabídky vín se snažíme zlepšovat i naše služby. Od nového roku jsme rozšířili možnosti dopravy o:

zasílání systémem Uloženka. Pokud je výdejní místo Uloženky pro Vás příhodnější než dosud nabízená Zásilkovna. Systém Uloženka zatím nemá technologii na zaintegrování sítě jejich poboček do e-shopu, při odesílání objednávky napište jméno/lokaci Vámi zvolené pobočky do poznámky.

večerní doručování, platí pro města Praha, Brno a Ostrava. Příplatek 50 Kč k ceně doručení standardní kurýrní službou. Pokud nemůžete čekat celý den na doručení zásilky, může se Vám tato varianta hodit – doručování probíhá v době mezi 18:00 a 22:00. V Praze teoreticky můžeme zajistit večerní doručení ještě v den ranní objednávky, ale tom případě je třeba ověřit telefonicky, zda jsme schopni vína předat kurýrní službě během dopoledne.

Pro nový rok jsme připravili i bonusový program pro věrné zákazníky. Více o programu najdete zde. Doufám, že výše uvedené změny přispějí k Vaší spokojenosti při výběru a objednávání Vašich oblíbených vín :-)  

Na závěr, pro všechny nákupy vín do konce března poskytneme ‚novoroční slevu‘ ve výši 250 Kč, k objednávce napište poznámku PF2019. Když to stihnete, můžete uplatnit slevu i opakovaně J

 

Přeji Vám i Vašim blízkým do nového roku pevné zdraví, lásku a pohodu! Ať se Vám splní, co od nového roku očekáváte. A mnoho pěkných vín ve Vaší sklence, třeba těch z naší nabídky!

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne