Kategorie

Slevy

Přivezli jsme pro Vás: vína z oblasti Barolo a Barbaresco

 (0)    0

Přivezli jsme pro Vás: vína z oblasti Barolo a Barbaresco
4. 6. 2020   

Vážení přátelé pěkných vín,

 

Usilovně pokračujeme v dovozu nových vín pro potěšení Vašich chuťových pohárků :-) Tento týden jsme přivezli jen jednu zásilku, ale výběr vín stojí za to – Barolo, Barbaresco, Barbera, Pelaverga,... :-) To vše z produkce dvou vinařství: Cascina Massara di Burlotto z oblasti Barolo a La Ca Nova z oblasti Barbaresco.

 

Z vinařství Cascina Massara di Burlotto jsme dovezli jsme tato vína:

Massara 2015, Barolo DOCG

Monvigliero 2015, Barolo DOCG

Dvě vrcholná vína vinařství, skutečné perly v naší nabídce. Již jsme na vína čekali - předchozí zásobu vína Barolo ročníku 2013 jsme vyprodali již před časem.

Barbera d’Alba DOC 2017

Barbera d’Alba DOC Superiore 2017

Dvě pěkné elegantní a harmonické Barbery, které doplňují naši nabídku. Aktuální informace: obě vína získala Zlatou medaili PWT 2020.

Verduno DOC Pelaverga 2019. Čerstvé víno s ovocným charakterem v novém ročníku. Víno z autochtonní odrůdy pěstované pouze v okolí města Verduno.

 

Z vinařství La Ca Nova, pětihvězdičkového vinařství podle výsledků soutěže Prague Wine Trophy, jsme dovezli stejnojmenná vína nového ročníku ve třech variantách:

Barbaresco DOCG 2017

Montefico 2017, Barbaresco DOCG

Montestefano 2017, Barbaresco DOCG

Všechna tři ‚mladá‘ vína Barbaresco jdou skladu pro další archivaci, ještě si zaslouží nadále ležet a zrát. Aktuálně máme v nabídce vína ročníku 2016. Pokud máte zájem o porovnání vín ve vertikále 2015 – 2016 – 2017 (u všech tří vín máme ještě menší zásobu vín ročníku 2015), napište na vinoprovas@vinoprovas.cz. V takovém případě uděláme výjimku a ‚nová‘ vína ze skladu odebereme :-)   

Langhe DOC Nebbiolo 2017

Dovezli jsme ještě menší množství ‚základního‘ vína Nebbiolo ročníku 2017 (nicméně oceněného Velkou zlatou medailí PWT), ročníku který je aktuálně v prodeji. Jedná se o poslední láhve, které byly ve vinařství k dispozici. Během tohoto měsíce bude vinař láhvovat Nebbiolo ročníku 2018 a předpokládám, že na začátek podzimu tento ročník dovezeme.

 

To je pro tento týden vše, ale jak jsem avizoval v předchozích aktualitách, stále máme na seznamu několik vinařství, jejichž vína plánujeme dovézt. Příští týden nás čeká novinka v naší nabídce, jedno velké, tradiční bílé víno DOCG J Těšte se a sledujte naše aktuality. O dalších dovozech a novinkách v naší nabídce Vás budeme průběžně informovat. :-)

 

Přeji Vám mnoho krásných chvil s pěknými víny. A pokud to budou vína z naší nabídky, bude mi ctí.

  

Se srdečným pozdravem,

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne