Kategorie

Slevy

Přivezli jsme pro Vás: vína Prosecco

 (0)    0

Přivezli jsme pro Vás: vína Prosecco
11. 3. 2017   

Vážení přátelé pěkných vín,

Jaro klepe na dveře, někdy více a jindy méně důrazně, ale jeho příchod už nic nezastaví. I naše nabídka na jaroreaguje – po zimní pauze opět nabízíme vína Prosecco. Tento týden jsme dovezli první zásobu vín z produkce vinařství Perlage, našeho dlouholetého dodavatele vín Prosecco. Celá produkce vinařství je BIO certifikovaná a v minulých letech přešla kompletně na technologii výroby vín Prosecco, jejímž výsledkem jsou vína vhodná pro vegany.

Prosecco DOC Treviso: Sgajo (Extra Dry) a Zharpi (Brut). Čerstvá, lehká vína nového ročníku – obě 11.0% alkoholu, víno Sgajo získalo Stříbrnou medaili na nedávno konaném veletrhu Mundus Vini BioFach 2017. Standardní cena 275 Kč.

Prosecco Supperiore di Conegliano Valdobbiadene DOCG: Quorum (Extra Dry), Canah (Brut). Vína řady DOCG poskytují komplexnější zážitek než vína základní řady. Alkohol je o něco vyšší než u vín DOC, ale stále na příjemné úrovni 11.5%. Víno Canah získalo Zlatou medaili na nedávno konaném veletrhu Mundus Vini BioFach 2017. Standardní cena 335 Kč.

Letos jsme pro Vás dovezli i dvě lahůdky, vrchol produkce vinařství:

Col di Manza (Extra Dry), Prosecco Supperiore di Conegliano Valdobbiadene DOCG Millesimato. Víno z biodynamických hroznů.  

Animae (Brut), Prosecco Supperiore di Conegliano Valdobbiadene DOCG. Víno vyrobené a lahvované bez dodatečného síření.  

Více se můžete o nabídce vín Prosecco dozvědět na našich webových stránkách, případně na webových stránkách vinařství Perlage. Pokud máte zájem o zakoupení vín Prosecco za speciální cenu, nabízím ‘zaváděcí’ slevu 6% a při objednávce 12 nebo více láhví (může být i libovolná kombinace vín) dokonce slevu 10% ze standardních cen. Sleva platí po dobu dvou týdnů, tj. do 26. 3. (nebo do vyprodání zásob :-).  

Do konce měsíce pro Vás ještě přivezeme vína Moscato a první várku růžových vín nového ročníku. O těchto novinkách Vás budeme průběžně informovat.

Ještě chci připomenout ještě několik dnů platnou zvýhodněnou nabídku měsíce března – Sada jarních vín z rukou vinařek, nabídku naleznete zde. Nebo se podívejte do sekce AKČNÍ NABÍDKA a prohlédněte si všechny aktuálně zvýhodněné nabídky J

Přeji Vám mnoho krásných chvil s dobrými lidmi a pěknými víny. A pokud to budou vína z naší nabídky, bude mi ctí.

Se srdečným pozdravem,

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne