Kategorie

Slevy

Přivezli jsme pro Vás: (nejen) Prosecco

 (0)    0

Přivezli jsme pro Vás: (nejen) Prosecco
25. 5. 2017   

Vážení přátelé pěkných vín,

 

„Jaro klepe na dveře, někdy více a jindy méně důrazně, ale jeho příchod už nic nezastaví.“ To jsem psal před časem, kdy jsem Vás informoval o naší nabídce vín Prosecco. Skoro se zdá, jako by se počasí ani moc nezměnilo. :-) Ale buďme optimisty, léto přijde. Dříve nebo později… Tento týden jsme dovezli druhou várku vín z vinařství Perlage a doplnili naši nabídku vín Prosecco. Jen připomínám, že celá produkce vinařství je BIO certifikovaná a v minulých letech přešla kompletně na technologii výroby vín, jejímž výsledkem jsou vína vhodná pro vegany. Vybraná vína jsou vyrobená biodynamickými postupy respektive bez přidaného síření. I tato vína máme v naší nabídce.

Aktuálně jsme pro Vás dovezli:

Genesis (Extra Brut), Prosecco Supperiore Asolo DOCG. Novinka v nabídce vinařství. Vína řady DOCG poskytují komplexnější zážitek než vína základní řady. Alkohol je o něco vyšší než u vín DOC, ale stále na příjemné úrovni 11.5%. Standardní cena 345 Kč.

Riva Moretta (frizzante), Prosecco Supperiore Conegliano Valdobbiadene DOCG. Méně obvyklé provedení vína Prosecco frizzante – perlivé víno. To znamená méně bublinek než u sektů, ale tento ‚nedostatek‘ je více než dostatečně kompenzován vysokou koncentrovaností aromatických látek díky původu hroznů ze starých keřů (podle názvu vinice je víno také pojmenováno). Standardní cena 295 Kč.

Pinot Grigio delle Venezie IGT. Možná trochu překvapení – tiché víno od Perlage. Ale je to tak, vinařství Perlage má kromě rozsáhlé a více známé produkce vím Prosecco i zajímavou produkci tichých vín. Vybrali jsme jako ‚pilot‘ bílé víno z odrůdy Rulandské šedé, což je v posledních letech poměrně ‚naturalizovaná‘ odrůda v italské produkci. Doufám, že toto rozšíření naší nabídky bude pro Vás zajímavým zpestřením. V souladu se směrováním společnosti Perlage, víno splňuje certifikaci BIO a je vhodné pro vegany. Standardní cena 195 Kč.

Ještě si dovolím připomenout již dříve přivezená vína Prosecco:  

Prosecco DOC Treviso: Sgajo (Extra Dry) a Zharpi (Brut). Standardní cena 275 Kč.

Prosecco Supperiore Conegliano Valdobbiadene DOCG: Quorum (Extra Dry), Canah (Brut). Standardní cena 335 Kč.

Col di Manza (Extra Dry), Prosecco Supperiore Conegliano Valdobbiadene DOCG Millesimato. Standardní cena 385 Kč.  

Animae (Brut), Prosecco Supperiore dConegliano Valdobbiadene DOCG. Standardní cena 445 Kč. 

 

Více o naší nabídce vín Prosecco se můžete dozvědět na našich webových stránkách, případně na webových stránkách vinařství Perlage. Pokud máte zájem o zakoupení vín Prosecco za speciální cenu, nabízím slevu 6% a při objednávce 12 nebo více láhví (může být i libovolná kombinace vín) dokonce slevu 10% ze standardních cen. Sleva platí do 31.5. (nebo do vyprodání zásob J).  

Ještě chci připomenout ještě několik dnů platnou zvýhodněnou nabídku měsíce května – Sada vín z Apulie (upozorňuji, že již bylo vyprodáno víno Si a toto víno dle dohody nahradíme jiným vínem z produkce Cantina Ariano), nabídku naleznete zde. Nebo se podívejte do sekce AKČNÍ NABÍDKA a prohlédněte si všechny aktuálně zvýhodněné nabídky J

 

Přeji Vám mnoho krásných chvil s dobrými lidmi a pěknými víny. A pokud to budou vína z naší nabídky, bude mi ctí.

  

Se srdečným pozdravem,

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne