Kategorie

Slevy

Přivezli jsme pro Vás: Monte Novo e Figueirinha (vína z portugalského Alentejo)

 (0)    0

Přivezli jsme pro Vás: Monte Novo e Figueirinha (vína z portugalského Alentejo)
18. 4. 2019   

Vážení přátelé pěkných vín,

Pokračujeme v jarním doplňování našich zásob vín pro Vás, tento týden přijela zásilka z portugalského vinařství Monte Novo e Figueirinha z regionu Alentejo. Doplnili jsme a obnovili zásobu bílých i červených vín ‚na běžné každodenní pití‘. A vedle vín také olivového oleje vinného octa, abychom byli připraveni na letní salátovou sezónu :-)

Konkrétně:

Intuicao Branco 2018, Vinho Regional Alentejano. Kupáž dvou tradičních portugalských odrůd Antao Vaz (základ kupáže) a Arinto. ‚Základní‘ bílé víno na běžné pití. Po několika letech zpět v naší nabídce.

Interdito 2018, Vinho Verde. Příjemné lehké víno (11% alk.) pro letní dny. Toto víno nepochází ze sklepa vinařství, ale myslím si, že je příjemným rozšířením nabíky vín z oblasti Alentejo. Nový rořník.

Figueirinha Branco 2017, Vinho Regional Alentejano. Kupáž dvou tradičních portugalských odrůd Arinto (hlavní odrůda) a Verdelho doplněné o Chardonnay. Dopnění zásob stávajícího ročníku.

Interdito Tinto 2017, Vinho Regional Alentejano. Kupáž Cabernet Sauvignon, Syrah a Aragonez /= Tempranillo/ v ve zhruba stejném poměru. V červených vínech ‚základní‘ víno na běžné pití. Nový ročník.

Amnesia Tinto 2015, Vinho Regional Alentejano. Kupáž Cabernet Sauvignon, Syrah a Aragonez /= Tempranillo/ v ve zhruba stejném poměru. Doplnění zásob stávajícího ročníku.

Amnesia je nejpopulárnější řada vín z produkce tohoto vinařství, netřeba dále představovat. Podle průběžných dotazů na dostupnost vín Amesia soudím, že někteří z Vás si na těchto vínech vypěstovali závislost :-)

Herdade da Figueirinha Reserva Tinto 2016, Vinho Regional Alentejano. Kupáž dvou tradičních portugalských odrůd a dvou globálních odrůd: Touriga Nacional a Alicante Bouschet a ‚globální‘ odrůdy Syrah a Cabernet Sauvignon, všechny ve zhruba stejném poměru. Víno zrálo krátce i v barrique sudech. Nový ročník v nabídce, ještě máme v prodeji ročník 2013.

Kromě vín jsme dovezli i olivový olej řady Figueirinha, který je již tradičně v naší nabídce:

Figueirinha, Azeite Virgem Extra. Extra panenský nefiltrovaný olej v 0.75 lt láhvích.   

Figueirinha, Vinagre de Vinho Tinto. Vinný ocet z červeného vína v 0,5 lt láhvích.

 

Pro výše uvedená vína nabízím ‘zaváděcí’ slevu 6% a při objednávce 12 nebo více láhví (může být i libovolná kombinace vín) dokonce slevu 10% ze standardních cen. Sleva do 10% Vám bude odečtena na faktuře, platí 30. 4. (nebo do vyprodání zásob .  

 

Přeji Vám mnoho krásných chvil s dobrými lidmi a pěknými víny. A pokud to budou vína z naší nabídky, bude mi ctí.

  

Se srdečným pozdravem,

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne