Kategorie

Slevy

Přivezli jsme pro Vás: Monte Novo e Figueirinha (portugalská vína) a Montemercurio (toskánská vína)

 (0)    0

Přivezli jsme pro Vás: Monte Novo e Figueirinha (portugalská vína) a Montemercurio (toskánská vína)
5. 12. 2018   

Vážení přátelé pěkných vín,

 

Tento týden dorazily dva poslední dovozy v letošním roce, přijela jedna zásilka z Itálie, vinařství Montemercurio a jedna zásilka z Portugalska, vinařství Monte Novo e Figueirinha. J

 

Vinařství Montemercurio

Messaggero 2011, Vino Nobile di Montepulciano DOCG. Oceněno Velkou zlatou medailí v soutěži Prague Wine Trophy.

Petaso 2014, Rosso di Montepulciano DOC. ‚Druhé víno‘ vinařství – kupáž Sangiovese s menším množstvím Merlotu. Zlatá medaile PWT.

 

Vinařství Monte Novo e Figueirinha

Amnesia Tinto 2015, Vinho Regional Alentejano. Kupáž Cabernet Sauvignon, Syrah a Aragonez /= Tempranillo/. Amnesia je nejpopulárnější řada vín z produkce tohoto vinařství, netřeba dále představovat. Podle průběžných dotazů na dostupnost vín Amesia soudím, že někteří z Vás si na těchto vínech vypěstovali závislost J

 

Figueirinha Branco 2017, Vinho Regional Alentejano. Kupáž dvou tradičních portugalských odrůd Arinto a Verdelho doplněné o Chardonnay. Nový ročník.

 

Na Te Rales Branco 2017, Vinho Regional Alentejano. Kupáž tří tradičních portugalských odrůd Antao Vaz a Arinto a Verdelho.

Na Te Rales Tinto 2015, Vinho Regional Alentejano. Kupáž dvou tradičních portugalských odrůd Touriga Nacional a Alicante Bouschet a ‚globální‘ odrůdy Syrah.

Cantando Tinto 2015, Vinho Regional Alentejano. Kupáž Syrah a tradiční portugalské odrůdy Alicante Bouschet.

Vína řady Na Te Rales and Cantando jsou novinkou v naší nabídce, podobně jako i v produkci vinařství Monte Novo e Figueirinha, – poprvé jsme je našim zákazníkům představili před dvěma měsíci. Zdá se, že si tyto nové řady získaly Vaši oblibu.

 

Přeji Vám mnoho krásných chvil s dobrými lidmi a pěknými víny. A pokud to budou vína z naší nabídky, bude mi ctí.

  

Se srdečným pozdravem,

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne