Kategorie

Slevy

Přivezli jsme pro Vás: Judith Beck

 (0)    0

Přivezli jsme pro Vás: Judith Beck
10. 4. 2018   

Vážení přátelé pěkných vín,

‚Zbrojíme‘ na nadcházející sezónu - aktuálně jsme doplnili naše zásoby vín z rakouského vinařství Judith Beck. J Dovezli jsme bílá a růžová vína ročníku 2017. A jsou to vína, která jistě stojí za naši pozornost:

Beck Pink 2017. Oblíbené růžové víno, kupáž z typických středoevropských odrůd – Zweigeltrebe a Frankovka, opět výrazně suché provedení s pouhým 1 g zbytkového cukru.

Weissburgunder 2017. Nejoblíbenější bílé víno z nabídky Judith Beck. Máme ještě několik láhví ročníku 2016, pokud chcete porovnat, jak víno zraje, neváhejte a objednejte si oba ročníky :-)

Neuburger 2017. Nově v naší nabídce, další odrůdové víno z produkce Judith Beck. Doufám, že se Vám bude líbit stejně jako předešlá rulanda nebo Chardonnay (ročník 2017 bude lahvován příští měsíc).

Koreaa 2017. Další víno, které zařazujeme nově do naší nabídky. Víno tzv. typu „gemischter satz“, v překladu „smíšená výsadba“ – v praxi to znamená, že na vinici je vysázeno více odrůd, z nichž hrozny jsou sklízeny a zpracovávány současně (na rozdíl od klasické kupáže, kdy jednotlivé odrůdy jsou zpracovány odděleně, a víno je zcelováno v určité fázi zpracování). V Rakousku má tento způsob výsadby tradici, dokonce získal i status „DAC“, ale v regionu Burgenlandu je (zatím) zcela neoficiální. Jméno vína je odvozeno od názvu vinice, kterou Judith koupila nedávno – oficiálně je název jiný, ale v běžném životě všichni tuto vinici nazývají „Korea“.

Blaufrankisch 2016. A ještě jeden zástupce červených vín - nová Frankovka. Další červená dovezeme až na podzim.  

Pro výše uvedená vína nabízím ‘zaváděcí’ slevu 6% a při objednávce 12 nebo více láhví (může být i libovolná kombinace vín) dokonce slevu 10% ze standardních cen. Sleva Vám bude odečtena na faktuře, platí 30. 4. (nebo do vyprodání zásob J).  

Přeji Vám mnoho krásných chvil s dobrými lidmi a pěknými víny. A pokud to budou vína z naší nabídky, bude mi ctí.

  

Se srdečným pozdravem,

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne