Kategorie

Slevy

Přivezli jsme pro Vás: francouzská vína z oblasti Bordeaux

 (0)    0

Přivezli jsme pro Vás: francouzská vína z oblasti Bordeaux
7. 7. 2021   

Vážení přátelé pěkných vín,

Dnes přijela zásilka vín, tentokrát jsme doplnili naše zásoby francouzských vín z oblasti Bordeaux. Na nějakou dobu asi poslední příjem, teď si dáme letní pauzu. A budeme se snažit naše sklady trochu vyprodat – věčný koloběh obchodu, i toho s tak noblesním zbožím jako je víno ;-)

Konkrétně jsme pro Vás dovezli tato vína:

Chateau Beaumont 2016, Cru Bourgeois Superieur. Dobrá zpráva, protože vína předchozích ročníků jsme již vyprodali. A další dobrá zpráva, doufám, pro milovníky vín z tohoto chateau: poprvé jsme pro Vás přivezli i ‚druhé víno‘ z Ch. Beaumont:

Les Tours de Beaumont 2017, Cru Bourgeois, cenové výhodná varianta k ‚prvnímu vínu‘.

Saintem 2016, Chateau Saintayme 2016, Grand Cru St. Emilion. Rozšířili jsme naši zásobu tohoto vína, ještě máme menší zásobu vín ročníku 2011 (2. místo v testu Pod korkem: vína Bordeaux do 600 Kč) a 2012 – možná zajímavý námět na vertikální degustaci :-)

Chateau Lilian Ladouys 2014, Cru Bourgeois Superieur, St. Estephe. Doplnili jsme naši zásobu tohoto vína, ještě máme menší zásobu vín ročníku 2007. Toto víno ročníku 2009 zvítězilo v testu Pod korkem: vína Bordeaux do 600 Kč.

 

Naši aktuální nabídku vín z oblasti Bordeaux si můžete prohlédnout zde. A pokud byste měli zájem o výjimečná vína pro zvláštní příležitost, napište nám. Máme na skladu i vína vyšších cenových kategorií, která Vám můžeme nabídnout individuálně.

 

Přeji Vám mnoho krásných chvil s dobrými lidmi a pěknými víny. A pokud to budou vína z naší nabídky, bude mi ctí.

  

Se srdečným pozdravem,

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne