Kategorie

Slevy

Přivezli jsme pro Vás: Castellari-Bergaglio (vína Gavi DOCG)

 (0)    0

Přivezli jsme pro Vás: Castellari-Bergaglio (vína Gavi DOCG)
26. 9. 2018   

Vážení přátelé pěkných vín,

 

Zahájili jsme pravidelné podzimní doplňování našich zásob. Jako první jsme přivezli vína z vinařství Castellari Bergaglio, což je trochu překvapivé, protože toto vinařství je specialista na bílá vína Gavi DOCG. Ale téměř jste vypili naše zásoby a do jara bychom nevydrželi :-)

Doplnili jsme zásoby vína Rovereto 2014, Gavi DOCG di Gavi. Koncentrované víno ze starých keřů, podle Marco Castellari-Bergaglio nejstarší vinice v Gavi.

Dovezli jsme pro Vás také dvě čerstvá vína ročníku 2017: Salluvii 2017, Gavi DOCG a Rolona 2017, Gavi DOCG di Gavi. Ještě máme menší zásobu vín předchozích ročníků, pokud máte zájem o srovnání, jak se vína v čase vyvíjejí, máte výtečnou příležitost.

A nakonec, dovezli jsme po určité odmlce i víno Pilin 2013, Gavi DOCG, víno z nejlepších poloh, které fermentovalo i zrálo v barrique soudcích. Toto víno je produkováno jen v nejlepších ročnících, a proto jsme si na další museli chvíli počkat. Ale věřím, že naše čekání stálo za to :-)

 

Na cestě jsou nebo připravujeme další dovozy vín, postupně budeme zveřejňovat informace o jednotlivých vinařstvích. Sledujte naše aktuality a brzy se dozvíte více. Přeji Vám krásný a pokud možno pohodový podzim a také mnoho krásných chvil s dobrými lidmi a pěknými víny. A pokud to budou vína z naší nabídky, bude mi ctí.

  

Se srdečným pozdravem,

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne