Kategorie

Slevy

Přivezli jsme pro Vás: Boeri Alfonso, Ghione Anna a La Colombera

 (0)    0

Přivezli jsme pro Vás: Boeri Alfonso, Ghione Anna a La Colombera
24. 4. 2018   

Vážení přátelé pěkných vín,

 

Pokračujeme v doplňování našich zásob vín pro Vás, aktuálně jsme dovezli vína ze západní části Piemontu – Asti, Monferrato a Colli Tortonesi – ze tří vinařství:

Boeri Alfonso, Ghione Anna a La Colombera.

Boeri Alfonso

Převážně nové ročníky vín, která nahrazují již vyprodané předchozí ročníky

Ribota 2017, Moscato d’Asti DOCG

Bevion Selezione 2016, Piemonte DOC Chardonnay. ‚Nabušené‘ víno z barrique soudků přeskočilo z ročníku 2014 rovnou na 2016, v roce 2015 vůbec nevzniklo. Na rozdíl od červených vín a konkrétně vín Barbera, pro Chardonnay nebyly vhodné podmínky a nebyla záruka na vznik vína obvyklé kvality.

Martinette 2014, Barbera d’Asti DOCG Superiore

Porlapa 2014, Barbera d’Asti DOCG Superiore. U obou vín – Martinette i Porlapa – máme ještě menší zásobu vín ročníku 2013, tato vína budeme prodávat do vyprodání zásob. Až poté vína ročníku 2014. Pokud máte zájem o vína obou ročníků pro jejich srovnání, napište Vaše přání do objednávky.

Z archivu vinařství jsme získali menší množství starších ročníků: Porlapa 2009 (Šampión PWT)a Porlapa 2010.

Také jsme dovezli ‚základní‘ víno Barbera v Bag-in-Tube balení – 3 lt, vhodné pro na chatu, chalupu, do kempu, nebo na grilování nebo rodinnou oslavu, kde je očekávána větší spotřeba vína a manipulace s množstvím láhví může být na obtíž J  

Ghione Anna

I zde jsme přivezli převážně nové ročníky vín, které nahrazují, nebo brzy nahradí, již vyprodané předchozí ročníky:

Canelli 2017, Moscato d‘Asti DOCG (cru)

Piccole Gioie, Moscato d‘Asti DOCG. U obou vín Moscato máme ještě menší zásobu vín ročníku 2016, kterou budeme doprodávat za výhodné ceny.

Old Tradition 2016, Barbera d’Asti DOCG Superiore. U tohoto vína máme ještě pěknou zásobu vín ročníku 2015, tato vína budeme prodávat do vyprodání zásob. Až poté vína ročníku 2016. Pokud máte zájem o vína obou ročníků pro jejich srovnání, napište Vaše přání do objednávky.

Le Brume 2015, Barbera d’Asti DOCG. Víno, které zníte z předchozích ročníků.

Tobiot 2016, Piemonte DOC Chardonnay. Víno, které zrálo na kvasničných kalech.

Piemonte DOC Brachetto 2017. Málo časté víno – červený ekvivalent vín Moscato, perlivé, sladké s nízkým alkoholem. Na rozdíl od květinových projevů bílého vína Moscato se červené Brachetto prezentuje spíše ovocnými projevy. Nově v naší nabídce!

 

La Colombera

Zde jsme dovezli pouze červená vína nových ročníků, které dobře znáte:

La Romba 2016, Colli Tortonesi DOC Croatina

Suciaja 2015, Colli Tortonesi DOC Rosso   

Elisa 2015, Colli Tortonesi DOC Barbera

U dvou posledních vín – Elisa a Suciaja – máme ještě zásobu vín předchozího ročníku, tato vína budeme prodávat do vyprodání zásob. Až poté vína ročníku 2015. Pokud máte zájem o vína obou ročníků pro jejich srovnání, napište Vaše přání do objednávky.

Věřím, že Vám výše uvedená vína přijdou k chuti, ať už se jedná o nové ročníky již zavedených vín nebo vína teprve se ucházející o Vaši přízeň. :-)

Pro všechna výše uvedená vína nabízím ‘zaváděcí’ slevu 6% a při objednávce 12 nebo více láhví (může být i libovolná kombinace vín) dokonce slevu 10% ze standardních cen. Sleva Vám bude odečtena na faktuře, platí 10. 5. (nebo do vyprodání zásob :-)).  

 

Přeji Vám mnoho krásných chvil s dobrými lidmi a pěknými víny. A pokud to budou vína z naší nabídky, bude mi ctí.

  

Se srdečným pozdravem,

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne