Kategorie

Slevy

Přivezli jsme pro Vás: Boeri Alfonso, Bergaglio Cinzia, Ivaldi Franco a Rocco di Carpeneto

 (0)    0

Přivezli jsme pro Vás: Boeri Alfonso, Bergaglio Cinzia, Ivaldi Franco a Rocco di Carpeneto
24. 6. 2018   

Vážení přátelé pěkných vín,

Naposledy před letní přestávkou jsme doplnili naše zásoby od vinařů z Itálie, tentokrát ze západní části Piemontu (Asti, Monferrato): Bergaglio Cinzia, Boeri Alfonso, Ivaldi Franco a Rocco di Carpeneto, zpravidla nové ročníky již známých vín, ale přivezli jsme i dvě novinky, které si zaslouží Vaši pozornost :-)

 

Bergaglio Cinzia

Dovezli jsme nová vína Gavi ročníku 2017, vína samotná asi není třeba podrobně představovat, snad jen to, že vína ročníku mají vyšší alkohol než s jakým jsme se setkávali v minulých ročnících (aktuálně 13.0 a 13.5%) a fakt, že vína přichází v nové ambaláži – klasické Bordeaux láhve a nové etikety :-)

La Fornace 2017, Gavi DOCG di Tassarolo

Grifone delle Roveri 2017, Gavi DOCG di Gavi

 

Boeri Alfonso

Dovezli jsme základní bílá vína ročníku 2017

Delicious 2017, Vino Bianco včetně ekonomického balení Bag-in-Tube (3 lt)

Bevion 2017, Piemonte DOC Chardonnay

Z červených vín jsme doplnili zásobu oblíbeného vína Barbera d’Asti DOCG 2016 (Velká zlatá medaile PWT 2018!) včetně balení Bag-in-Tube (3 lt)

Dále jsme přivezli nový ročník oblíbeného vína Noto (Nebiolo): Noto 2008, Monferrato DOC Rosso. Ještě máme zásobu vína ročníku 2007 a nebudeme nové víno nabízet. Pokud máte konkrétně zájem o víno ročníku 2008, případně oba ročníky pro porovnání, napište svůj požadavek do poznámky při objednávce.

A na konec mám ještě jednu ‘chuťovku’ z vinařství Boeri: Boeri Limited Edition 2015, Barbera d’Asti DOCG Superiore. Porlapa je sama o sobě výjimečné víno a když někde máme přídomek ‘limited edition’, mělo by nám být jasné, že se jedná o specialitu, která se vyskytuje jen občas a v omezeném množství. Bohužel, cena tomu také odpovídá. Takže nakonec asi nevadí, že ‘alokace’ na Českou republiku je pouze dva kartóny. Toto víno se zřejmě bude prodávat jako vzácné koření… Na letošním Vinitaly bylo toto víno zařazeno mezi nejlepší vína Itálie pro rok 2018 (tzv. “5Star Wines”)!   

 

Ivaldi Franco

Z produkce tohoto vinařství máme v nabídce jen červená vína. Dovezli jsme nové ročníky vín

Albarossa 2015, Piemonte DOC Albarossa

La Moschina 2017, Dolcetto d’Acqui DOC

La Gilarda 2015, Monferrato DOC Freisa

A jedno nové víno v nabídce vinařství, které potěší milovníky vín z odrůdy Dolcetto: La Uéca 2016, Dolcetto d’Acqui DOC Superiore

 

Rocco di Carpeneto

Vinařství právě uvolnilo nové ročníky dvou vín

Erche 2015, Ovada DOCG Riserva

Rataraura 2015, Barbera del Monferrato DOCG Superiore

 

Pro všechna nová vína nabízím ‘zaváděcí’ slevu 6% a při objednávce 12 nebo více láhví (může být i libovolná kombinace vín) dokonce slevu 10% ze standardních cen. Sleva do 10% Vám bude odečtena na faktuře, platí do 30. 6. (nebo do vyprodání zásob J).   

Přeji Vám mnoho krásných chvil s dobrými lidmi a pěknými víny. A pokud to budou vína z naší nabídky, bude mi ctí.  

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne