Kategorie

Slevy

Nová vína v naší nabídce: La Ca Nova a Osvaldo Barberis

 (0)    0

Nová vína v naší nabídce: La Ca Nova a Osvaldo Barberis
14. 6. 2018   

Vážení přátelé pěkných vín,

Doplili jsme naše zásoby vín od vinařů z oblasti Roero ve východním Piemontu: La Ca Nova a Osvaldo Barberis, v nabídce těchto vinařství naleznete několik novinek, které si zaslouží Vaši pozornost :-)

La Ca Nova

Doplnili jsme zásoby vín Barbaresco, které jsme Vám představili minulý měsíc a Vy jste úspěšně vykoupili naši první dodávku :-) Tedy ‘základní’ Barbaresco i obě ‘cru’ vína Montefico a Montestefano ročníku 2015 jsou opět k dispozici. Pokud Vás zajímá názor Honzy Čeřovského z Jižního svahu, podívejte se sem.

Dovezli jsme také nová vína reprezentující tři nejdůležitější modré odrůdy Piemontu:

Barbera d’Alba DOC 2016

Dolcetto d’Alba DOC 2017

Langhe DOC Nebbiolo 2016

Zejména doporučuji víno Barbera, které je vynikající a zařazuji je mezi mé oblíbence. Ale musím připomenout, že na vína Barbera jsem ‘ujetý’ :-)

 

Osvaldo Barberis 

Zde jsme dovezli pouze novinky rozšiřující naši nabídku, shodou okolností také tři vína:

Cesca 2015, Barbera d’Alba DOC

Muntaja 2015, Nebbiolo d’Alba DOC

Aní 2016, Langhe DOC Nascetta. Bílé víno z odrůdy Nascetta, další tradiční a velice vzácná odrůda z Piemontu v naší nabídce.

 

Pro všechna nová vína nabízím ‘zaváděcí’ slevu 6% a při objednávce 12 nebo více láhví (může být i libovolná kombinace vín) dokonce slevu 10% ze standardních cen. Sleva Vám bude odečtena na faktuře, platí do 30. 6. (nebo do vyprodání zásob :-)).   

Pro milovníky lehkých vín připomínám výběr měsíce června – vína z produkce Judith Beck, (až na jednu výjimku) vína s obsahem alkoholu mezi 12.0% a 12.5% vhodná pro nadcházející léto. 

A vinařství měsíce června s plošnou slevou: Ghione Anna. Z nabídky vinařství vyzdvihuji vína Moscato d’Asti DOCG (Piccole Gioie a Canelli), perlivá vína s nízkým obsahem alkoholu a vyšším zbytkovým cukrem. Ale i vína z odrůdy Barbera jsou vynikající :-)

Přeji Vám mnoho krásných chvil s dobrými lidmi a pěknými víny. A pokud to budou vína z naší nabídky, bude mi ctí.  

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne