Kategorie

Slevy

Napsali o nás - ocenění našich vín v poslední době

 (0)    0

Napsali o nás - ocenění našich vín v poslední době
21. 9. 2020   

Vážení přátelé pěkných vín,

 

V minulém týdnu vyšlo zářijové čislo časopisu Wine & Degustation s velice příznivým hodnocením našich vín, konkrétně vín Barbaresco z vinařství La Ca Nova. Rád bych se s Vámi o toto hodnocení podělil a také upozornil na některá další hodnocení našich vín, která byla publikována v poslední době.

 

Wine & Degustation, Test měsíce září

Jak už jsem naznačil vyše, výtečného hodnocení dosáhla dvě vína Barbaresco DOCG z vinařství La Ca Nova:

Montestefano 2016 – maximální počet 5 hvězdiček a titul „Víno měsíce“!

Montefico 2016 – maximální počet 5 hvězdiček

Vína Barbaresco doprovodila dvě další vína z naší nabídky, která obě získala 3 hvězdičky:

Brachetto d’Acqui DOCG 2019 z vinařství Ivaldi Franco 

Etna Rosso DOC 2014 z vinařství Antonio Sasa

 

V letním (zatím stále aktuálním) čísle časopisu Víno & Styl č. 89 byly publikovány dva testy našich vín:

Pannobile Weiss 2017 (kupáž Rulandské bílé a Ryzlink vlašský, Bio) z vinařství Judith Beck (oblast Burgenland v Rakousku)  – ocenění 90 bodů, víno „delikátní, vrstevnaté, skvělé k jídlu i jen pro potěšení”

Monferrato DOC Dolcetto 2019 z vinařství Boeri Alfonso – ocenění 87 bodů, víno „suché, šťavnaté, plné červeného ovoce i jemně kořenité”; u tohoto vína doslova platí ‘za málo peněz hodně muziky’ :-)

 

V poslední době vyšlo také několik pěkných recenzí našich vín na vinném blogu  Jižní svah:

Tři Barbery od Boeri Alfonso: ‚základní‘ Barbera d’Asti DOCG 2018, Martinette 2016 a Porlapa 2016 – dvě vína Barbera d’Asti DOCG Superiore. Vína Barbera vinařství Boeri Alfonso skutečně umí! J

Tři bílá italská vína: Frascati Superiore DOCG z vinařství Valle Vermiglia (Lazio) a dvě vína Gavi DOCG (di Gavi) z vinařství Bergaglio Cinzia.  

Rychlý přehled bílých vín od Boeri Alfonso: Ribota 2019, Moscato d’Asti DOCG, Bevion 2018 a Bevion Selezione 2018 – dvě vína Piemonte DOC Chardonnay a konečně i ‚základní‘ víno Delicious 2018 (kupáž založená na odrůdě Cotese – vína Gavi DOCG).

Ra Neira 2016, Vino Rosso – odrůdové Nebbiolo (panenská sklizeň) z ‚autentistického‘ vinařství Rocco di Carpeneto     

Přehled vín Barolo z vinařství Gomba Boschetti: novinka v naší nabídce, vína vinařství Gomba Boschetti jsme přidali do naší nabídky před několika týdny.

 

Podívejte se na některé z výše uvedených recenzí od vinařských odborníků. Třeba Vám budou inspirací k Vašim nákupům pro doplnění domácí vinotéky. :-)

 

A ještě bych dodal několik tipů, jak získat naše vína za zvýhodněné ceny:

Podzimní měsíce věnujeme třem nejdůležitějším modrým odrůdám severní Itálie: Barbera, Dolcetto a Nebbiolo. Měsíc září je věnován vínům z odrůdy Dolcetto. Sestavili jsme pro Vás dva výběry: Dolcetto I. – „pro potěšení“, obsahující vína spíše přímočará vhodná pro gastronomii a popíjení bez velkého objevování ‚vrstevnati vína,‘a Dolcetto II. – „pro vychutnání“, obsahující vína komplexnější vhodná pro zamyšlení se u sklenky vína nebo vyšší gastronomii. Pokud se nechcete nechat vázat naší volbou a dáváte přednost sestavení svého vlastního ‚výběru měsíce‘, na všechna vína Dolcetto nabízíme plošnou slevu 10% :-)

 

S příchodem podzimu se snažíme vypráznit prostor v našem skladu, abychom mohli dovézt nová vína pro Vaše i naše potěšení. Proto nabízíme výrazné slevy na většinu bílých, růžových a šumivých vín, která nechceme držet do příštího léta. Vždyť na jaře přijde spousta nových, čerstvých vín ročníku 2020 J Přehled slevy na tato vína (přidali jsme i několik červených) najdete zde.

  

Vinařství měsíce září je Judith Beck z rakouského Burgenlandu, v tomto měsíci nabízíme slevy nejméně 10% na všechna vína z jeho produkce.  

 

A v neposlední řadě, na všechna vína z vinařství Gomba Boschetti nabízíme ‚zaváděcí slevy‘ ve výši 10% - ochutnejte velká vína Barolo za výhodné ceny. Tato sleva je časově omezená, při uvedení dalšího vinařství do naší nabídky (což nebude trvat dlouho), přejdou zaváděcí slevy na vína tohoto nového vinařství. Tak neváhejte s výběrem :-) 

 

Přeji Vám mnoho krásných chvil s dobrými lidmi a pěknými víny. A pokud to budou vína z naší nabídky, bude mi ctí.

  

Se srdečným pozdravem,

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne