Kategorie

Slevy

Nové logo, webové stránky a e-shop

 (0)    0

Nové logo, webové stránky a e-shop
20. 3. 2017   

Vážení přátelé pěkných vín,

Dnes pro Vás nemám informace o vínech v naší nabídce, ale o změnách v komunikaci s Vámi, našimi zákazníky. Po několika letech se nám podařilo získat internetovou doménu www.vinoprovas.cz, na kterou ode dneška přesunujeme náš web a e-shop. Pokud máte ve vyhledávači nastavenou adresu www.vpv-praha.cz, nebojte se, dotazy směřující na tuto doménu budou automaticky přesměrovány na novou doménu. Nicméně Vám doporučuji uložit si časem do prohlížeče naši novou adresu. Současně se změnou domény jsme připravili novou verzi webu. Věřím, že Vám náš ‚web druhé generace‘ bude vyhovovat a přinese Vám lepší přehled o naší nabídce a novinkách. A ještě do třetice, přikročili jsme ke změně firemního loga. Od teď se budete setkávat s naším novým logem:

Současně přesunujeme na novou doménu i naše e-mailové adresy: obecná sdělení a informace o naší nabídce budete nadále dostávat z adresy vinoprovas@vinoprovas.cz, moje nová adresa je jan@vinoprovas.cz . Opět, dosavadní adresy zůstanou funkční a Vaše zprávy se neztratí, automaticky budou přesměrovány do našich nových schránek.

A to už je vše, slibuji! Doufám, že Vám tyto změny v našem ‚korporátním vzhledu‘ budou vyhovovat a ve svém důsledku pomohou k lepší orientaci v naší nabídce. :-) Pokud byste narazil/a na nějaké chyby nebo  nepřesnosti ve funkci webu a e-shopu, dejte mi prosím vědět. Snažili jsme se vše ‘odladit’ k plné funkčnosti, ale přece jenom, jedná se o poměrně složitý systém. A různých prohlížečích a operačních systémech se může chovat ‘různě’ a třeba i nesprávně. Za Vaše připomínky a komentáře k funkčnosti webu budu rád. Těším se na další roky v naší společné (ne)vinné komunikaci, a pokud i nadále budete mít v oblibě vína z naší nabídky, bude mi ctí.

Se srdečným pozdravem,

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne