Kategorie

Slevy

Dovezli jsme pro Vás: Montemaggio - vína Chianti Classico DOCG

 (0)    0

Dovezli jsme pro Vás: Montemaggio - vína Chianti Classico DOCG
27. 11. 2022   

Vážení přátelé pěkných vín,

V uplynulém týdnu přijela další zásilka s víny z Itálie, pro tento rok asi poslední. Přivezli jsme pro Vás vína Chianti Classico z produkce vinařství Montemaggio.

Dovezli jsme pro Vás vína nových vín, která doplnila naši zásobu stávajících ročníků:

Chianti Classico DOCG 2015. Nový ročník ‚základního vína‘ vinařství, ve skladu máme ještě zásobu vína ročníku 2012 a 2013 (zde již jen poslední láhve). Prague Wine Trophy 2022: Velká zlatá medaile.

Chianti Classico DOCG Riserva 2014. Nový ročník vína, podobně jako u předchozího vína, i zde máme ve skladu ještě zásobu vína dvou předchozích ročníků 2010 a 2011 – zajímavá příležitost pro vertikální ochutnávku. Prague Wine Trophy 2022: Velká zlatá medaile.

Chianti Classico DOCG Gran Selezione 2013. Víno Gran Selezione je ‚vlajková loď‘ vinařství a vzniká pouze v nejlepších ročnících. Prague Wine Trophy 2022: Velká zlatá medaile.

 

A ještě připomenutí: vinařství Montemaggio bylo oceněno jako '5-hvězdičkové vinařství' („vynikající vinařství s nejvyšším standardem kvality vín“) za výsledky dosažené v soutěži Prague Wine Trophy pro rok 2022.

    

Přeji Vám krásný a pokud možno pohodový předvánoční čas a mnoho krásných chvil s pěknými víny. A pokud to budou vína z naší nabídky, bude mi ctí.

  

Se srdečným pozdravem,

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne