Kategorie

Slevy

Dovezli jsme pro Vás: Boeri Alfonso - nové ročníky

 (0)    0

Dovezli jsme pro Vás: Boeri Alfonso - nové ročníky
8. 12. 2017   

Vážení přátelé pěkných vín,

V uplynulém týdnu jsme ještě doplnili zásobu vín vinařství Boeri Alfonso, přivezli jsme nové ročníky několika oblíbených vín tohoto výtečného vinařství. :-) 

Barbera d’Asti DOCG 2016 a také Barbera Bag-in-Tube, ekonomické 3-litrové balení. Nový ročník tohoto oblíbeného vína s ovocitým charakterem. Čekali jsme netrpělivě na dodávku nového ročníku, ročník 2015 už byl před časem vyprodaný.

Monferrato DOC Dolcetto 2016. I zde jsme doplnili naši zásobu po krátké přestávce, kdy ročník 2015 už byl vyprodaný.

Martinette 2014, Barbera d’Asti DOCG Superiore. Jen pár kartónů nového ročníku ‚na ochutnání‘, stále máme pěknou zásobu vín ročníku 2013 /Zlatá medaile PWT 2017/, která budeme nadále prodávat. Pokud máte zájem o vína 2014, napište svůj požadavek do poznámky k objednávce.

Bevion Selezione 2016, Piemonte DOC Chardonnay. I zde máme menší zásobu vín této ‚barikové šardonky‘ stávajícího ročníku 2014 /Regionální šampión a Zlatá medaile PWT 2017/, která budeme nadále prodávat. Pokud máte zájem o vína 2016, napište svůj požadavek do poznámky k objednávce. Komu chybí v posloupnosti ročník 2015, v tomto roce víno Bevion Selezione nevzniklo. I když byl tento ročník výtečný na červená vína, nebyl pro víno Chardonany příznivý a pan Boeri se rozhodl raději víno ‚selezione‘ nevyrábět, všechny hrozny skončily v základním víně Bevion.

   

Těším se, až si vína po cestě ‚sednou‘ a budu si moci nové ročníky přechutnat. :-)   

 

Blíží se Vánoce, čas kdy si sedneme s rodinou nebo přáteli, často ve společnosti sklenky pěkných vín. Věřím, že vína Boeri mohou být Vašimi příjemnými společníky ve chvílích sváteční pohody. Pro ty, kdo se chtějí ‚odměnit‘ ještě lepšími víny, připomínám aktuální nabídku měsíce:

Z nejlepších poloh Itálie – výběr šesti vín z těch nejproslavenějších denominací – červená vína Amarone, Barolo, Brunello, Montefalco a Vino Nobile doplněná bílým Gavi di Gavi ze starých keřů.

A pro příznivce individuálního výběru nabízíme jako vánoční dárek plošnou slevu (minimálně) 10% ze standardních cen na všechna vína z produkce vinařství Antonio Sasa a Judith Beck. A také na všechna vína Moscato a Bordeaux. Nabídka platí do konce prosince nebo do vyprodání zásob jednotlivých vín.

 

Vína si můžete objednávat až do konce roku, vyřizujeme objednávky i v období mezi Vánoci a Silvestrem. Pokud chcete vína na vánoční svátky, vzhledem k přetížené dopravě doporučuji objednávat vína pouze do 18. nebo možná ještě 19. prosince. Ve dnech 20.-22. prosince je možné vína objednat, ale pouze s osobním vyzvednutím na našem výdejním místě (Praha 9).  

 

Přeji Vám krásný a pokud možno pohodový Advent a šťastné vánoční svátky, a také mnoho krásných chvil s dobrými lidmi a pěknými víny. A pokud to budou vína z naší nabídky, bude mi ctí.

  

Se srdečným pozdravem,

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne