Kategorie

Slevy

Výsledky 3. kola soutěže Prague Wine Trophy 2019

 (0)    0

 Výsledky 3. kola soutěže Prague Wine Trophy 2019
26. 9. 2019   

Vážení přátelé pěkných vín,

 

Rád bych se s Vámi podělil o aktuální informaci o výsledcích soutěže Prague Wine Trophy 2019, kde naše vína více než zopakovala úspěch z předchozích ročníků. Ve 3. kole soutěže nás tradičně nejvíce zajímá kategorie vína z odrůdy Nebbiolo a dále kategorie Červená jednoodrůdová vína. Výsledek našich vín: celkem 8 našich vín získalo medaili, z toho 4 vína získala Velkou zlatou medaili!    

A zde jsou naši premianti:

Kategorie Nebbiolo

Výtečného úspěchu dosáhla vína z vinařství La Ca Nova:

Barbaresco DOCG 2016 byla porotou oceněna 92 body a získala Velkou zlatou medaili a titul Prague Premium Gold. Stejnou jako ročník 2015 v loňském roce. Stále ještě máme toto víno ve skladu.    

Montefico 2015, Barbaresco DOCG byla porotou oceněna 92 body a získala Velkou zlatou medaili a titul Prague Premium Gold. Toto víno bylo oceněno ie velkém Testu časopisu Wine & Degustation: 2. místo (o 0,1 budu za vítězem a přitom za poloviční cenu! J )

Montestefano 2015, Barbaresco DOCG byla porotou oceněna 92 body a získala Velkou zlatou medaili a titul Prague Premium Gold.

U věch tří vín Barbaresco máme vína ročnku 2015 i 2016, napadlo mne, že by některé z Vás zajímala ‚minivertikála‘ - sada tří vín Barbaresco ze dvou roučníků.

Vína z La Ca Nova doprovodilo víno z Cascina Massara:

Langhe DOC Nebbiolo 2017 bylo oceněna 90 body a získala Velkou zlatou medaili a titul Prague Premium Gold.

A ještě dvě další vína Nebbiolo

Roero DOCG 2015 z vinařství Cascina Ciapat di Bertello bylo porotou oceněno 89 body a získalo Zlatou medaili a titul Prague Gold

Volubile 2017, Langhe DOC Nebbiolo z vinařství La Carlina bylo porotou oceněno 88 body a získalo Zlatou medaili a titul Prague Gold

Kategorie Červená jednoodrůdová vína

Piemonte DOC Albarossa 2016 z vinařství Ivaldi Franco bylo porotou oceněno 88 body a získalo titul Regionální šampión /Nejlepší červené jednoodrůdové víno z Piemontu/ podpořený ziskem Zlaté medaile a titulu Prague Gold.

Lautonis 2017 (Terra del Volturno IGP Casavecchia) z vinařství Il Verro získalo Zlatou medaili a titul Prague Silver.

 

Co dodat? Držte nám a našim vínům palce do posledního kola soutěže, která začíná již za pár týdnů! A snad také objednávejte a přesvědčte se ‚na vlastní patro‘! :-) :-) :-)

 

Srdečně vás zdravím a přeji příjemné zážitky s dobrými víny, třeba s těmi výše uvedenými. Určitě si zaslouží Vaši pozornost.

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne