Katalog

Povolené filtry:
    Země původu
    Region
    Alkohol
    Ocenění
    Obsah cukru
    Odrůda

    Slevy

    Barbera

    Barbera patří mezi nejvýznamnější odrůdy regionu Piemont a obecně severní Itálie. Kromě Piemontu se s touto odrůdou setkáme i v regionech Lombardie a Emilia-Romagna a také ve Slovinsku. Podle některých zdrojů až 50% vinic v Piemontu je osázeno touto odrůdou. V minulosti vinaři z odrůdy Barbera vyráběli obyčejná stolní vína bez velkých ambicí na ...

    Barbera patří mezi nejvýznamnější odrůdy regionu Piemont a obecně severní Itálie. Kromě Piemontu se s touto odrůdou setkáme i v regionech Lombardie a Emilia-Romagna a také ve Slovinsku. Podle některých zdrojů až 50% vinic v Piemontu je osázeno touto odrůdou. V minulosti vinaři z odrůdy Barbera vyráběli obyčejná stolní vína bez velkých ambicí na kvalitu. Ale to se v posledních 20-30 letech změnilo a dnes se setkáváme s vynikajícími víny Barbera, srovnatelnými s víny Nebbiolo z 'ušlechtilých' denominací.    

    Zobrazit

    Barbera Počet produktů: 66

    na stránku
    Zobrazeno 61 – 66 z 66 položek
    • 347 Kč  385 Kč  -10%

      Víno Rapp se představuje výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin. Toto víno může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr. S výjimkou těžkých omáček a zvěřiny.

      347 Kč  385 Kč  -10%
      Sleva!
    • 427 Kč  475 Kč  -10%

      Víno Reitemp se představuje plným tělem a výrazným ovocným charakterem v harmonii s obsahem kyselinek a tříslovin. Toto víno může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr, doporučujeme k výrazným úpravám masa. Výtečné je i 'jen tak' pro vychutnání si vína samotného. Také je vhodné i k další archivaci.

      427 Kč  475 Kč  -10%
      Sleva!
    • 335 Kč

      Víno ze starých keřů s plným tělem a pevnou strukturou kombinující vůně vyzrálého ovoce s kombinací živočišných tónů a výrazné třísloviny. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům nebo k vyzrálým sýrům. 

      335 Kč
    • 355 Kč

      Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce v kombinaci s ušlechtilým dřevem z dubových sudů. Výborné k úpravám červeného masa a hub nebo k vychutnání si vína 'jen tak' (pozor na vyšší alkohol!). Výtečné teď stejně tak jako po dalších 5 rocích. 

      355 Kč
    • 499 Kč  525 Kč  -5%

      Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce v kombinaci s kořenitými tóny. Výborné ke všem úpravám červeného masa a hub nebo k vychutnání si vína 'jen tak' (pozor na vyšší alkohol!). Výtečné teď stejně tak jako po dalších 5 rocích. 

      499 Kč  525 Kč  -5%
      Sleva!
    • 395 Kč

      Víno Treparcelle Rosso je kupáž dvou nejznámějších odrůd Piemontu: Barbera a Nebbiolo. Je vhodné pro párování s širokým spektrem pokrmů od těstovin s masem nebo houbami přes úpravy červeného masa až po výběr vyzrálých sýrů na závěr. Ale nejlépe si je užijeme samotné při výjimečné příležitosti.

      395 Kč
    Zobrazeno 61 – 66 z 66 položek

    Je Vám více než 18 let?

    Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

    Ano Ne